Dacia Duster se impune prin statura si te cucereste prin liniile ferme. Este robust, protector si pregatit pentru aventura, la un pret de 10950 cu toate taxele incluse.
Doi nemti discuta intr-un showroom:
- Ce-i asta, Dacia Duster?
- Duster…da, se pare ca e o masina …
- Romaneasca, nu?
- Da, cred ca e romaneasca.
- Buna, nu?
- Garda inalta, cauciucuri groase, 4×4 …
- Pfffff, greu cu romanii astia, ar face orice numai sa nu-si repare drumurile.
Eu mi-am cumparat o Duster de curand si e sooper.Senzor de parcate 4x4 aer conditionat clima++ si multe altele.
Auzi mah dacia duster cu climatronic si senzor de parcare, hai ca e tare asta )
Destul de buna dar trebuie sa te gandesti inainte sa cumperi o masina. Uita-te la mai multe nu numai la Dacia Duster.
" DJ a răspuns:
Eu mi-am cumparat o Duster de curand si e sooper.Senzor de parcate 4x4 aer conditionat clima++ si multe altele."
Care multe altele?
Si spre stinta ta, niste senzori de parcare buni, cu display, nu depasesc 200 lei, AC-ul este banalitae si normalitate, cu 4x4 ce faci? esti la tara? ( adolf )
Ia arunca tu un ochi aici http://www.salon-auto.ro/duster-cel-mai-4x4 si vezi ca au mai multe articole despre Duster... Mai cauta si pe Google si apoi sa iei o decizie...
Ce sa zica si amaratii astia care nu au nici macar un carucior ) auzi tu ca e praf dacia duster... strangeti bani si luati-va un scuter
Sincer, daca faceau un 4x4 romanesc il faceau calumea. inauntru e logan, afara nici nu-ti dai seama, spatele e naspa, fata no comm. puteau mai mult. la banii care iei un duster iti iei o masina mult mai buna