| Sofer a întrebat:

Ce părere aveți de Dacia Spring? (Full electric)
Cum vi se pare autonomia și de cât este? Și câți km mergi cu ea fiind încărcată 100% Dacă merita avand în vedere ca spre munca dus întors fac 60 km.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Merita daca stai la casa si ai unde sa o incarci zilnic, altfel sa depinzi de statiile de incarcat publice mult prea putine nu renteaza pentru o masina cu autonomie atat de mica ca Spring

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Posesorii de asa ceva au grup pe Facebook.
Intra sa vezi cat de panarama e laughing
Majoritatea le-au tras pe dreapta pe timpul iernii, ca nu tinea nici 40km.
E un gunoi de masina. La siguranta cred ca are stele cu minus.
Nu stiu ce masochisti mai cumpara Dacia in prezent, la ce preturi au, vs tehnologia oferita.
Inca nu au depasit masinile din '90 ca siguranta.

| mgtow a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Daciile au fost urate de cand rau cu parau. Solenza a fost unica varianta care arata cat de cat decent

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. Am prieteni ce o folosesc ca singura lor masina si am condus si eu unul. Ca a doua masina e chiar foarte ok, economica, sprintena pana in 60km/h ( cam cat poti legal in oras). Nu au avut probleme pe partea de fiabilitate in 10. 000km. Am vazut ca cineva o zis mai jos ca autonomia pe iarna e de 40km... evident scade autonomia iarna dar tot poti face 150km cu ea. Eu zic ca merita pentru ce ai tu nevoie dar totusi sa fie a doua masina. Pentru mers la drum lung sa ai ceva pe benzina/diesel.