anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti de Dodge Nitro?

6 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Pajero sau LandCruiser.

| stejarandrey a răspuns:

Un motor mult mai mare ar fi LOVELY:X

regis
| regis a răspuns:

O masina interesanta, putin diferita de ce suntem obisnuiti sa vedem zilnic pe strazi. Am condus-o prea putin pentru a-mi face o impresie completa, ce am remarcat este locul destul de ingust pentru picioarele soferului, mai ales raportat la dimensiunile masinii.

| mcvlad a răspuns:

Masina americana, motor puternic, consum ridicat, aspect relativ ok, mi se pare mai mult un pui de SUV. Nota 8.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu este o masina perfecta, este foarte scumpa pentru clasa sa, nu este nici economica consum mare de carburant care poate varia intre 8, 5-pana la 10 litri la suta de km, dar are o personalitate puternica incat te face sa o cumperi imediat cum ai vazut-o.

regis
| regis a răspuns:

@stefan - foarte scumpa pentru clasa sa? Cu ce ai comparat-o? Pretul variantei de baza sare putin de 20. 000 de euro, adica mai putin de jumatate din pretul unui ML sau doua treimi din pretul unui Touareg. Si foarte, foarte aproape de pretul unui Chevrolet Captiva, doar ca motorul Dodge-ului este mult mai puternic. Si consuma 8. 6 l / 100km, ceea ce nu e mult pentru 177 CP.