| RelaţiiCuClienţii a întrebat:

Ce părere aveţi de marca de maşini Nissan?
Mai precis, Nissan Qashqai... Merită că cumperi una?

5 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Este o masina foarte ok daca iei modelul 4x4. Cel cu tractiune fata este foarte instabil in curbe si nu vei fi multumit de tinuta de drum, consumul este relativ mic si nu te lua dupa unii care probabil vorbesc din auzite sau au inventat acum pe loc cataloage de preturi. Am pe stoc far de Qashqai la magazin, am calculatorul in fata, inca nu am plecat de la firma si costa fix 309 lei farul nici vorba de 8 milioane si bec cu xenon 102 lei cel mai bun si bec normal am de la 9 lei pana la 57 de lei, piesele sunt relativ ieftine pentru o masina ca aceasta. Ai grija cat vrei sa o incarci si daca o vrei pentru off road nu lua totusi Nissan, face fata dar iti bati joc de ea, daca o vrei de oras, drumuri lungi, asfalt, macadam este o alegere foarte buna!

| baru a răspuns:

Sall. Merita. Eu detin un Nisan. Totul este sa ai bani dupa ce-l cumperi. Costul intretinerii este destul de mare la fel si piesele. De manopere nici nu mai vorbesc. Sa-ti faci o idee, un far costa 8 milioane. Mai continu? Dar ca si motor, este fantastic. Pa!

| Siracuzia a răspuns:

Buna! Mie ca design imi place mult, sincerlove struckSi pare de calitate, eu zic ca merita banii!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi merita din plin banii da cam consuma mult

| JulietteJokes a răspuns:

O daa sigur merita e o masina excelenta un var are nici nu simti ca esti in masina si in plus designul e unul fantastic pe gri metalizat arata perfect cumpara