Niciodata nu mi-a placut mercedes pentru ca nu a facut masini faine, pare masina de om batran ciudata. Cine stie cat timp rezista unu zicea ca in 6 luni o masina noua a dat probleme si alta de 20 de ani mergea perfect
Pai la nemti Mercedes sunt cam singurii peste grupul VAG, adica inslusiv peste Audi sau mai nou Porsche.
Mercedes in opinia mea fac printre cele mai bune masini din lume, ma refer la cele de serie nu la nu stiu ce specimene facute in 10 bucati pe an gen zonda pagani sau mai stiu ce super-caruri.
La masinile second-hand in schimb este loterie, poti lua ceva bun, poti lua ceva rau.
Cel mai bine inainte sa achizitionezi o masina second hand este sa iei o cunostinta care are cunostinte avansate de mecanica si de ce nu, sa pui acea masina si pe tester si pe elevator intr=un service. mai bine pierzi 200 de lei pe verificare intr-un service multimarca autorizat decat cateva mii de euro ca ai luat o masina cu defect.parerea mea
Ca si piese aftermarket ca sa numai spun de cele originale, da sunt scumpute, mai scumpe decat opel, ford sau VW
Mercedes? Cred că ceva prieten de al părinților mei avea, dar eram mică când l-am văzut și nu mai știu mare lucru.
Mașină faină, totuș.
SweetTFresh întreabă: