Cel mai misto diesel pe care l-am condus, e un 3.2 CDI V6... Nu stiu puterea, are transmisie automata, si te lasa efectiv fara aer. Nu e genul de masina la care sa te uiti in bord, pur si simplu te gandesti sa accelerezi putin... Si drumul devine ingust.
Un motor asa de mare fie el diesel sau benzina e o incantare... daca iti permiti taxele, impozitele si consumul
Un motor in V este imortal in conditii normale, sunet specific de 6 cilindri, demaraj bun, dar are taxe mari.
Un motor recent de 2.0 are in jur de 200 cai cu numai 200 lei impozit anual.
Depinde. pentru mine personal, sunt satul de dizel pentru ca este un motor ce se intretine mai greu si mai costisitor ca unul otto. nu ai zis ce motor doar de 3 mii. depinde de ele, marca, forma linie- sau in v cati cilindri si pentru ce pentru teren acidentat sau pentru sport. motorul dizel e puturos si trebuie ajutat de turbina pentru ai mari puterea in schimb la un motor aspirant pe benzina ce are distributie variabila este f puternic, dar daca mai are si turbina za zicem pune in cap orice dizel. am condus un 335i e92 360cp motor 3 litri cu 2 turbine de la twin pawer cu o modificare la admisie din fabrica si pot sa spun ca lasa in spate orice dizel.
Superior întreabă:
Grigoriu_Robert_Marian_1993 întreabă: