| Nimeni10 a întrebat:

Ce parere aveti de octavia 2 2.0 tdi dsg la 3500 euro?
Sunt alte alternative mai bune?

10 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

O fabia - impozit mic, consum mic. Dar nu e impunatoare...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca are caroseria "lacrima" si mecanica ok, merita. Dar umple-o de ceara a doua zi dupa ce o iei, altfel o duci la sudat la primavara.
Foarte, foarte proaste la tabla.

| Nimeni10 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Passat b6 sau a4 b7, seat leon, tot asa proaste la table?

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Nimeni10):

Leon 1m e bun la tabla, prost la spatiu si suspensie.
Leon 1p nu stiu cum e, practic e un Golf 5 spaniol; n-am asteptari.
Passat b6 e la fel de prost ca Octavia la tabla.
A4 b7 e bun la tabla dar are mecanica gandita cu calcaiul. Practic e un b5 din 1995, cu alta infatisare. Mie mi se pare o masina de batrani.
Passat b6 si cu Octavia 2 sunt inovatii dpdv al proiectului, dar calitatea lasa foarte mult de dorit.

Mi se pare mai prost la tabla octavia decat passat-ul, am vazut si in stare ok

Se poate. Octavia 2 sparta de rugina vezi peste tot, pe cand b6 mai rar, iar daca vezi, sunt ciuruite doar pe usi. Octavia se sparge si pe aripile spate, aripile fata, usi, praguri...
In schimb, Passat are electrica slaba, frana de mana electrica se defecteaza mereu. Octavia e mai fiabila dpdv mecanic. Depinde si de motorizare.
Personal vad 2.0 TDI mai ok decat 1.9 TDI.
Pe benzina sunt TFSI-urile alea cu imagine proasta.
Nu stiu ce poti alege de la VAG, sincer. Ori iei la risc, ori te orientezi spre un brand mai serios.

Altceva n-ai, ceva ieftin si piese peste tot, opel nu imi place, bmw greu gasesti una buna

Renault Megane, Ford Focus.
Sau Alfa Romeo 159, daca vrei premium.

| Frank51 a răspuns:

Pentru mine ar fi o alternativă mai bună A3 2.0 tdi dsg, pentru că este mai sportivă, mai compactă, în schimb Octavia merită pentru spațiu.

| aimond a răspuns:

Depinde si de ce an este, dar in general sunt ok. Spatioasa si confortabila chiar si pentru drumuri mai lungi.

Întrebări similare