Nu cred ca se merita, dar propietarul masinii de ce o vinde? La 40000km se pare e totul ok. Parerea mea este sa nu te grabesti si sa testezi piata de masini, pentru ca preturile au scazut vertiginos.
Mult oricum.iti recomand un Volskwagen Golf care este peste la toate capitolele in banii astia (6500 Euro)
E super ok masina, ador Lagunele la nebunie mai ales acest model cu faruri cu interior negru. Daca are navigatie, piele, pilot automat, rotita pentru navigatie e foarte ok! Motoarele sunt fiabile, frana de mana este hidraulica ca la bmw (apesi pe un buton si frana de mana s-a tras) are bluetooth si multe altele.Masina de familie super buna! Nu vorbesc din auzite
Unchiul meu a intrat in vorba cu un necunoscut, si s-a uitat la masina lui si a intrebat daca e noua, el a zis ca nu e noua si ca o are de 4 ani... iar unchiul i'a spus ca ar vrea sa cumpere o masina. Au stat ei ce au stat de vorba iar persoana cu masina a zis ca s-ar putea sa o vanda el, posibil sa isi ia alta noua, sau eu stiu...