N-am Logan, dar crede-ma ca din ce-am auzit e o masina super ok. Pentru faptul ca scrie DACIA pe ea multi trag concluzii pripite. E o masina robusta, atat la caroserie cat si la motor, fiabila, n-ai treaba cu ea... mai ales cu un 1. 6 DCI, esti boier
Suspensie si directie, astea sunt primele si cele mai dese( in functie si de cum o exploatezii)
Salut a m un prieten care ceste taximetrist pe dacie logan, și este foarte mulțumit de mașină, o are de mulți ani și nu l am auzit niciodată că ar avea probleme cu mașina.
Rahat! in primul rand parca te urci in caruta! te miri ce cauta cercu ala care se numete volan, iar schimbatoru ala de camion parca e bagat in scaun! scuze de comentarii asta e parerea dupa ce am condus de cand ma stiu mai multe modele mitsubishi! nu zic ca celelalte marci ar face exceptie - corsa, WW, BMW. daca vrei ceva asemanator loganului la pret dar dotarile unei masini de fite de 18000 de euro ia-ti un mitsubishi colt 1100 cm cubi 3 pistoane 75 Cp - la cele 10, 5 sec 0-100 si top speedu de 195 Km/h consum 4, 7 - 5, 5 - 7, 0, abs, ebd, eps si lista continua in dotarile standard la 9000 de euro si ceva nu se compara cu nimic! documentare placuta! investesti un pic dar ai o viata! viata motorului este de 700. 000 de km in regim de turatii 4-6000 - daca are baia de ulei de 5 l - :-P bafta
Dacia Logan e naspa dar sa stii ca masina mea este marca asta si nu s-a stricat nici macat un pic. Te-am pupat.
StefanDrg întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: