| ΔH a întrebat:

Ce parere aveti despre faptul ca Ford incepu` azi in Romania sa scoata de pe banda, masini?
Pe mine, personal, ma intereseaza enorm de mult, sa scoata taxa de inmatriculare (deoarece vara viitoare o sa-mi iau masina personala, si as putea sa o iau mai ieftin cu vreo 1000-1500euro)
Credeti ca asta ar fi un pas spre scoaterea taxei?
Ca romania o sa aiba un PIB mai mai mare, chiar mult mai mare, daca o sa si exporte Fordurile.

Si inca ceva.
Am inteles ca a impus UE sa scoata taxa inmatriculare din Ianuarie 2010 (deci practic, sunt obligati). Ati auzit si voi, sau doar este o alarma falsa?

7 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Un pas mic pentru noi si sa speram ca o sa fie si mai bine in continuare.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Inseamna ca pot "revisa" la un Golf3 classic adus din Germania? :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit ca nu va creste PIB prea mult, sunt vile de construit pentru parlamentarii care stau la o distanta mai mare de 100m fata de palatul cotroceni
-sunt burti care au fost secatuite acum cu criza economica si trebuie musai aduse la forma initiala
-sunt veverite care trebuie sa sparga gura targului cu cate un x5 asa moca de la iubi din partid
-vor aparea tehnologi noi care ai vor ajuta pe alesii din toamna sa va scoata din criza si sa o duceti mai bine si mai repede catre cimitir
-sunt oile domnuli becali care se pare ca nu mai au pe unde sa pasca si va trebui cumparat un teren...
Eu zic ca astia vor cheltui PIB-ul inainte ca el sa ajunga in visterii... dar cui ai pasa, avem gripa porcina, de tigani noi nu avem loc in rest totul merge super hai pabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca posesor de forduri, sint incintat.
Ca cetatean sint bucuros deoarece este un venit in plus la PIB si o mindrie ca fabricanti de ford...
Dar...
Daca Ford europa nu schimba politica fata de clienti va avea numai de pierdut. La ora actuala politica lor este lipsita de respect ba chiar o bataie de joc.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Taxa de inmatriculare nu va disparea niciodata, simplu, statul are nevoie de bani la buget. Efoarte bine ca Ford produce in Romania si vom avea un PIB mai mare, dar mai ramane sa construim autostrazi si totul e rezolvat.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si, ce daca?
Ne vor vinde in tara aceste Forduri, chele, pe o poala de bani.
Ca si Loganul: in Germania, il vindem cu 5-6000 de euro full option, iar romanii il cumpara chel cu 7000 de euro.
Asta vara, cand faceam marketing la Logan, mi-a fost prezentat modelul Eu...Ma mir ca avea roti, ca in rest... Eu=echipare zero.
Iar taxa aia n-o sa dispara niciodata. Or sa o boteze altfel, dar va trai pana la adanci batranete. Aceeasi Marie, cu alta palarie.
Pai, ce? Se pune UE cu smecherii din Romanica? Eteeee...

| stejarandrey a răspuns:

Nu am auzit nimic k se scoate taxa
dar faza e k vor fi forduri ROMANesti
adica...
calitatea fratelaughing))))
glumeam si eu putin
chestia e k nu vor fi k cele din afarawinking