Nu am o parere proasta pentru ca ma aflu si eu pe lista acelor fete:d sooperb e foarte misto mie imi place mult si cu muzica la maxim...bestial:*
Tiganie. In masina muzica se asculta la un nivel normal, cat sa nu auzi motorul si orice gen, dar daca dai "tubu" tare esti mai rau decat "cocalarii" cum ziceti toti acum. Asculti hip-hop si ai benzina de 20 lei in rezervor )
O parere buna deoarece si eu ma aflu pe lista de fete sa zic asa...si eu asc muzica hip-hop in masina,,, e misto,,, mai ales cu muzica la maxim bestial...:*
Circulam legal, c-am auzit ca e la moda
Cu muzica blana si cu fete pe capota
Conduci prudent? Noi deja ne-am consolat
Nici unu dintre noi n-o sa moara-n pat
...deci.e super! dar asta nu ziua in amiaza mare, cand orasul e plin, si oamenii inteleg ca esti cocalar. Dar noaptea... e super ok!
Fiecare se simte bine in felul lui. Pun pariu ca cei care zic ca e "cocalaresc"sa asculti muzica tare, rup cand nu prea e populatie.
Eu unul ma simt super bine cand ascult muzica tare, vant si viteza. Atata timp cat nu sunt manele sunt PRO!
Fetele care asculta rap sunt fete frumoase cum s-ar spune Imi plac astfel de fete au o personalitate aparte iubesc muzica.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ioana_Deea_1998 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: