Ford Ca este o masina potrivita pentru oras, dar este o masina extrem de oribila si ca barbat, sa stai in acest model este foarte urat! Nu consuma mult dar lasa masina asta femeilor! Daca tot vrei ceva mic si nu asa de oribil ca Ford Ca, cumpara-ti un Matiz
Matiz nu. Matizul e sanie iarna
Eu am Ford Ca. E urata cu spume, dar e o masina buna, mai ales pentru oras.
Consuma relativ putin, e micuta, rapida si usor de manevrat. Saptamana trecuta am ajuns cu ea pe autostrada si e destul de stabila. La 140 pedala era abia la jumatate, si nu iti dadea impresia de instabilitate. Se tinea pe sosea destul de bine.
Anyway, subscriu la ce spune lumea mai jos. Asta-i masina pentru femei. Daca esti barbat, mai bine ia-ti altceva.
Buna Madalina! Ce Ford Ca ai? La 140 pedala e la jumatate? Masina are 60 de cai si in acte este trecuta viteza maxima de 155km/h. Si eu sunt posesor de Ca! E foarte greu de crezut ceea ce ai spus. .
KA-ul meu e din 98, cu motor de 1297. Lasa ce e trecut in acte... Du-o pe o autostrada sau pe un european bun si vezi singur ce poate. De cand am scris aici, i-am mai dat "omor" de cateva ori. Cu 4 persoane in masina (cca 260 kg masa suplimentara) am trecut binisor de 130 pe europeanul acela d-inspre Focsani, si pedala tot nu era la fund.
Ford Ca este buna pentru oras. Si cosnum si dimensiuni. Penultimul model este urat dar modelul nou arata chiar bine.
http://www.google.ro/......tp?/search
Da, noul model arata mai bine dar nu cred ca el se gandea la acel model...in fine, vad ca el se axeaza pe consumul mediu iar matizul are cea mai mica motorizare.Ar fi candidatul perfect pentru ce vrea el!
Ad3yana întreabă:
Aalexander întreabă: