Din punctul meu de vedere motorul de 1.4 e acceptabil, totusi masina are 1035km, nu ar fi fost prea eficient un motor de 1.2, despre consum ce pot sa iti spun e doar din specificatiile producatorului, la motorizarea de 1.4 fiind undeva la 9.5 in oras, si 6 in afara.
Destul de frumusel ca aspect, destul de micuta, dar totusi sunt destul de putine in circulatie.
Dar despre consum ce poti sa imi spui? mi se pare o masina usoara pentru o motorizare de 1.4, crezi ca o sa imi ia mult pe oras?
Si daca ar fi motrizare de 1.6 sau 1.7 era mai acceptabil consumul in oras?
Nu, la 1.6 este acelasi consum(9.5), iar la 1.7 este 9.7, deci e o diferenta foarte mica.
Din punctul meu de vedere motorul de 1.4 e acceptabil, totusi masina are 1035km, nu ar fi fost prea eficient un motor de 1.2, despre consum ce pot sa iti spun e doar din specificatiile producatorului, la motorizarea de 1.4 fiind undeva la 9.5 in oras, si 6 in afara.
Consumul il faci tu, nu lua in seama ce zice producatorul. Asteapta-te la niste valori cu cel putin juma de litru in plus fata de producator daca punem in discutie si vechimea, uzura, stilul de condus.
Pai cam asta e problema pana si ce spune producatorul e foarte mult pentru mine
Aalexander întreabă: