| geany550 a întrebat:

Ce parere aveti despre instalatiile gpl?

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sunt o solutie de a reduce costurile pentru combustibil.
Daca sunt facute si folosite bine, atunci sunt destul de eficiente si se pot face economii serioase, mai ales daca pretul combustibilelor lichide este mare.
Daca insa se fac improvizatii, nu se respecta cu strictete regulile de instalare si de folosire, atunci pot provoca probleme ca si orice alte echipamente care functioneaza cu gaze combustibile.

| RaduMihaiRadu a răspuns:

Ai avantaje cat si dezavantaje, in functie si de masina. Pretul este foarte mic la gaz, dar GPL-ul est un gaz "uscat" si o sa afecteze in timp motorul. La 30. 000km trebuiesc reglate supapele, la 100.000 chiuloasa face figuri. Acum depinde si de masina. Trwbuie sa pui o instalatie buna, nu cea mai ieftina, ea fiind pusa intr.un garaj autorizat, nu la nea' Dorel. Eu nu sunt de acord. Castigi pe-o parte, dai pe alta

| nicusor222 a răspuns:

Salut. În primul rand instalația trebuie făcută într.un service autorizat. Iti sugerez instalațiile italiene si nu toate jafurile.
Înainte de a pune gaz te gândești la următoarele :
1. Sa nu te plângi ca puterea motorului scade cu 8 %... nu e mult dar multi zic ca nu se simte happy ei bine nu e asa iti spun eu.
2. Sa nu te deranjeze faptul ca ai cv inflamabil care poate exploda.
3. Dacă alegi butelie si nu în locul rotii de rezerva vei pierde spatiu.

Eu iti sugerez sa iti pui masina pe GPL dar pune instalatie buna si încă cv alimentează numai de la lukoil sau Crimbo gas. Nu face prostia sa bagi de la no-name ca se alege praful si de masina si de supape. Am avut si eu o masina pe GPL mai de mult si a mers totul perfect pana am alimentat de la tâmpenii de statii. Au băgat hoții cu presiune mare ca sa te păcălească

| JohnTuca a răspuns (pentru nicusor222):

Eu zic din prima celui ce monteaza si efectueaza reviziile ca cel mai murdar GPL este fix de la LukOil si Crimbo gas, iar tehnic puterea motorului in conform Regulamentului European E67R01 nu trebuie sa scada mai mult de 10%, insa din ce am observat eu de cele mai multe ori este din cauza unui reglaj necorespunzator

Mai multe informatii am scris aici: https://euroautoservice.ro/instalatie-gpl-constanta/

| Popa14Stefan a răspuns:

Is de cct

Întrebări similare