E scumpa, scump de intretinut si proasta. Este o masina cu garda foarte joasa, pentru oras e prea mare, pentru drumuri lungi este foarte instabila, pentru off road are gara prea joasa. In concluzie nu este buna de nimic dar daca iti place faci ce vrei
Ma pulifrici, tu nici un cos de cumparator nu esti in stare sa tragi dupa tine si mai vrei sa conduci 3 tone de metal solid? Tu ai idee ce potential are masina aia? Personal iti urez una si la primul stalp sa iti intre acele in nas.
Tu crezi ca daca joci nfs esti bun la masini? dupa mintea ta ai luat o curba cu 200 la ora, ca in nfs si normal
Da e foarte scumpa si idea nu e rea, dar te sfatuiesca sa ramii la most wanted sau pro stret sau ce jocuri cu masini o mai fi,...
Doamneeeeee,ce masina ti-ai ales )Iti sugerez un BMW M1 dar nu crd ca ai tu banii de asemenea masina Land Rover - Range Rover Classic e suuuper naspha))))))))Am eu 11 ani dar ma pricep la masini!
Te inteleg asa am fost si eu ca mi-am luat touareg prima data, ai grija land rover e cunoscuta pentru lipsa de fiabilitate si pentru inceput cam naspa, aa si mai e pretul cel putin 20 000 e si, restul cu neoanele si etc stai bland sunt de domeniul SF. bafta si mai intai sa vezi cum stai cu condusul
anonim_4396 întreabă:
cosmindrx25 întreabă: