In primele generatii au fost masini bune, destul de fiabile.
Dar acum ce e drept au inceput sa se prosteasca nu mai fac masini fiabile ca in trecut.
In rest ce sa spun, exista unele chestii cam prost facute la ele, dar pentru o masina de clasa medie, da, e o masina decenta.
Depinde de model.In general, VW-urile sunt foarte bune.Concureaza cu Audi, sunt rivali bara la bara.Intotdeauna va fi concurenta Audi-BMW-Mercedes-Volkswagen.Dar uite clasamentul intre cele 4(opinie proprie):
-Mercedes
-Audi/Volkswagen(ti-am mai zis, n-ai cum sa le compari)
-BMW(aia saracii au ramas in urma rau de tot, de vreo 10 ani au schimbat numai tapiteria de pe scaune)
Nu are sens sa te simti atacat.
Dc sa ma simt atacat?
Loool, concureaza cu Audi bara la bara... loool
Stii ca VW si Audi fac parte din fix acelasi grup VAG si nu concureaza nici pe departe. Nici nu ar avea cum o marca care vinde masini incepand cu 10k euro sa rivalizeze cu una care vinde masini incepand de la 40k
Vw e marca a II-a a lu Audi la fel cum Dacia e marca a II-a a lu Renault.
Pai de asta spuneam ca sunt incomparabile.
Stiu,dar cu toate ca piesele lor sunt de aceeasi marca, stafful VW incearca sa depaseasca Audi, desi n-o prea reusesc.Inginerii de la Audi sunt diferiti de cei de la VW, de aceea sunt intr-o continua concurenta.Ca Dacia si Renault...
Vezi ca stii.
Zice cel care merge cu bicicleta la serviciu...
Tu acum cateva saptamani intrebai de toate marcile nemtesti, te-ai hotarat ca VW e marca ta de suflet?
Desi poate ca mi-asi dori asta, din fericire nu mai am o masina de suflet . Imi place tot ce-mi place si asta ma face fericit!
Apropo, nici macar eu nu m-am crezut cand am scris asta...
anonim_4396 întreabă:
stefan5982 întreabă: