| TheOne19 a întrebat:

Ce parere aveti despre nissan qashqai? ce suv ar fi mai bun?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu arata asa bine dar BMW e mai frumos sau ford kuga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nissan Quashqai, sa zicem asa e ruda mai indepartata cu Dacia Duster, sa zicem ca e un Duster putin mai luxos sau mai upmarket ceea ce se vede si in pretul acestuia, motorizarile includ atat benzine cat si pe motorina (motoare dCI) de la Renault intrucat Renault detine o parte din Nissan, nu zic ca Nissan e detinut in totalitate de Renault asa cum e Dacia, dar ca, impreuna cele 2 companii fac impreuna masini developand noi modele de masini impreuna pentru schimburi de experiente, tehnologie si prin acest fel reducerea costurilor de productie la diferite modele!

| TheOne19 explică (pentru anonim_4396):

Mersi pentru raspuns dar un concurent mai bun decat nissan qashqai din aceeasi clasa care ar fi?

| Gogu06 a răspuns:

e naspa sa ai SUV si sa ai doar tractiune fata. as alege un tiguan sau un mitsubishi asx.

| theeminemshow a răspuns:

Pai un concurent dupa parerea mea mai bun este toyota rav-4.Este frumos si nissan quashai dar dupa parerea mea toyota rav-4 este mult mai frumoasa si rezista si o viata. Daca vrei sa-ti iei un suv de clasa mica ia-ti toyota rav-4 si nu o sa regreti, consuma si putin, cei drept costa cam mult dar este printre cele mai bune suvuri de clasa mica alaturi de mitsubishi asx si outhlander.O alegere buna pentru un suv de clasa mica ar fi dupa parerea mea toyota pe locul intai, iar apoi outlander si asx.