Are taicamiu Mondeo, modelul pe care il vrei tu, e Ford, in primul rand, consuma 10-12 in oras, 2000cmc benzina, dar pentru o fata e cam "greoi", adica e mai mult pentru oamenii trecuti de 30 ani. Nu da bine la fete, are elemente mari si groase, manerele de la usi de exemplu, panoul frontal este mare, ca fata iti prinde bine ceva firav si elegant. Iti recomand Astra, un 1. 8 sau 1. 6 benzina iti ajunge, modelul nou e nemaipomenit pentru fete, mai ales coupe-ul, pe o tenta de mov(stock) e formidabil. Ca piese, opelul este ieftin, in schimb piesele de ford te costa o caruta de bani.
Buna! Eu am ambele masini(taty e milionar in euro) si dupa parerea mea Ford Mondeo este mult mai bun. Are un comfort uluitor si poate atinge viteza de 210 km/h. Eu iti recomanda Ford Mondeo.
BUna nu iti lua opelul deoarece are tabla prosta si gentile se mananca in 2 -3 ani de zile. Pe cand Ford mondeo este foarte bun are tabla buan este o masina adevarata sa zic asa; Te sfatuiesc prieteneste sa iti iei ford. Ms Ast funda
Pentru tine ca fata ar fi mult mai potriviti un Astra. E mic, e usor, numai bun pentru tine. Deasemenea te poti indrepta si catre alte modele din clasa asta : Skoda Fabia, Mercedes clasa A, Opel Corsa, etc. Bine, depinde si de buget.
Ca sa vezi ia-ti ford da totusi opel... eleganta si stil, cum zicea cineva mai jos la opel ca se mananca jentile, la ford jentile sunt de proasta calitate plus de asta nu se prea gasesc jenti de ford pe cand la opel DA, eu lucrez cu masini am cumparat foarte multe masini inclusiv noul model de opel si sunt multumit de el sunt multumit de el, vreau sa iau si acel ford care din cate am inteles e foarte bun si e aranjat cu muzica leduri angel tot ce vrei dar totusi nu-i de tine cauta ceva mai finut mai delicat da nu de la renault.
Totusi:
Astra -> categoria Hatchback
Mondeo -> categoria Premium
Nici nu se compara cele doua categorii, o masina din categoria Premium va (de obicei) net superioara uneia din categoria Hatchback, atat din punct de vedere al calitatii cat si al elegantei si performantei. De departe Mondeo-ul e net superior Astra-ului.
Daca e sa compari un Astra cu un Ford din aceeasi categorie, il compari cu un Focus, iar oricine care se pricepe la masini iti va spune ca Focus-ul e superior cam din toate punctele de vedere.