Mic? Nici vorbă de așa ceva. Chiar și amărăciunea aia de 1.1 consumă peste 8% în oraș, restul motoarelor, în jur de 10%, iar cel de 2.0... nici nu mai zic
Îți recomand un Golf 4 1.6 FSI, consumă în jur de 8% și are 110 cai, destul de bine, zic eu.
Sau, dacă îți permiți, un Golf 5 1.6 FSI.
Golful este o masina net superioara pegeoului, insa la consum pe 1.6 fsi il cam bate pegeout am facut eu test
Dacă faci un test paralel de condus normal, Golful câștigă, dar dacă ai un stil mai sportiv, se poate să consume ceva mai mult, dar este și ceva mai puternic, deci se justifică oarecum.
Normal,la putere nu poti compara vw cu pegeout.
Depinde ce motor are. Daca este diesel mai ales ca este o clasa mica nu depaseste 1.6 (la diesel) deci automat ai consumu mic.(1.4 hdi)
Sa stii cat de cat e fiabila, depinde cum a fost/cum o intretii. Daca n-ai pretentii mari de la comfort sau putere e buna. Daca vrei ceva fiabil ia si tu Opel corsa 1.3 cdti (un consum f mic). Daca vrei putere combinat cu comfort si consum decent, skoda fabia sau ibiza 1.9 tdi 101 cp sunt numai bune!
Bafta!
Sunt fanul declarat al masinilor pe benzina.
Nu vreau putere, nu sunt fanul vitezei vreau consum redus, sa ma plimb aiurea foarte mult cu masina dar sa nu scot sume enorme din buzunar.
anonim_4396 întreabă: