| laurentiu a întrebat:

Ce parere aveti despre pretul benzinei? pentru cei cu masina, sa luam de exemplu Rompetrolul eu de aici iau benzina, dar pretul e mult prea explodat fata de acum 1 an jumate cand era benzina 3 lei.
Benzina Alto 101 5.43 lei
Benzina Efix 95 4.75 lei
si aici sunt multe pacaleli pe care le fac uni in legatura cu 95, spunand ca e aceiasi benzina! si se inseala.
si eu am bagat prima oara numai 95 crezand ca e aceiasi benz. dar cu timpul am observat ca autoturismul imi mananca repede benzina si observam cum era din ce in ce mai puturos, am crezut ca e problema pe la motor dar nu a fost nicio problema pana am constatat ca e benzina!
deci: 95-foarte proasta, alto 101 isi merita bani nu vreau sa fac reclama dar e adevarat, masina parca a prins viata si plus de asta arderea e mult mai mica si consumul mai mic!

Răspuns Câştigător
| maryy a răspuns:

Ai perfecta dreptate. Vorba aceea dai un ban dar stai in fata. Daca folosesti mai multa vreme benzina proasta, din cate am inteles vei ajunge sa ai ceva probleme cu starea masinii.Asta e Romania din ziua de azi!

4 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Benzina din Romania este scumpa si de calitate foarte proasta, La benzinarii nu exista un tester prin care la solicitarea clientului sa se masoare cifra octanica a benzinei.

| mgtow a răspuns:

La mine litrul de benzina costa 1, 45€ efitec si 1, 73€ efitec 98 si motorina 1, 20€ E si 1, 32€ E+10, asta e la repsol, daca mergi la shell e un pic mai scumpa pentru ca e de mai buna calitate.

| Sofer a răspuns:

Benzina tot scumpa e dar eu bag de 95 si nu am probleme deloc cu masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi ca se fura la pompa. Si oricum, carburantul de la noi se poate numi matrafox, nu carburant. Treci pe GPL.