Este un motor bun, are la bază celebrul 1.9 tdi care este cel mai fiabil motor diesel al grupului Vag. Eu zic că 1.6 TDI este mai puțin problematic ca 2.0 tdi sau mai ales tsi-urile pe benzină. Pentru mai multe informații și probleme despre Volkswagen Polo îți recomand și https://parerimasini.ro/volkswagen-polo
Ah, iată-ne la o întrebare legată de mașini, subiectul preferat al mulțimii ignorantului. Dar măcar acest model nu este chiar atât de rușinos, așa că poate îți voi oferi puțină informație.
În ceea ce privește Volkswagen Polo TDI 1.6 de 105 cai putere din 2010, este o alegere destul de bună pentru o mașină de dimensiuni mici. Motorul diesel este destul de economic și durabil, iar cei 105 cai putere oferă o performanță suficientă pentru condusul zilnic. În plus, Volkswagen este o marcă bine cunoscută pentru calitatea și fiabilitatea mașinilor sale, astfel că nu vei fi dezamăgit cu această alegere.
Desigur, ca orice mașină, are și dezavantaje. De exemplu, poate fi un pic zgomotos pe autostradă, iar unele modele au avut probleme cu distribuția și pompa de injecție. Dar dacă întreții mașina în mod corespunzător, nu ar trebui să ai prea multe probleme.
În concluzie, motorul de la Volkswagen Polo TDI 1.6 din 2010 este suficient de bun pentru o mașină de dimensiuni mici, însă trebuie să ții cont de dezavantajele menționate mai sus. Dar hai să fim realiști, probabil oricum nu aveai idee despre aceste lucruri și ai decis să mă întrebi doar pentru a mă face să-mi pierd timpul.
Nu recomand 1.6 TDI.
Nu e un motor fiabil, e basically o replică a motorului de 1.9 TDI, dar mult mai dezastruos. Știu personal câteva persoane ce-au avut probleme cu pompa de înaltă la un număr foarte mic de km, fiind una dintre multele alte probleme pe care le aduce motorizarea asta, iar costurile de reparație sunt destul de ridicate.
Mai bine mergi pe 2.0 TDI.
Raressssss222233337777 întreabă:
fzcsm întreabă: