Stefan
| Stefan a întrebat:

Ce parere aveti despre unii conducatori auto care isi dau seama ca trebuie sa respecte regulile de circulatie, numai atunci cand produc accidente cu urmari din cele mai grave?

Răspuns Câştigător
| hândel a răspuns:

Ar fi frumos sa dea examen dupa accident daca scapa teferi, sa se vada cate reguli de circulatie cunosc ei de fapt. Daca s-ar construi un simulator realistic auto, in care elevii la scoala de soferi sa experimenteze virtual ce inseama un accident grav, cred ca ar intelege majoritatea ce importanta au aceste reguli. Sunt si problemele care le luam la volan si ne distrag atentia de la condus crescand riscul de a produce accidente. Pe mine ma enerveaza vitezomanii care-mi pun viata in pericol. Daca un sofer a fost amendat si a 2x pentru. viteza excesiva, i-ar trebui permisul ridicat si trimis la consult psihologic amanuntit.

6 răspunsuri:
| mircea a răspuns:

Sunt conducator auto din anul 1988 si pot sa afirm ca acea persoana care conduce un autovehicul si care nu constientizeza importanta respectarii codului rutier, nu este conducator auto, ci este un criminal potential.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Neglijenta in trafic si responsabilitate zero.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cum poti spune despre cineva care nu constientizeaza decit, inconstient?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai rau este sa nu contientizezi ca ai gresit...am vazut multi in trafic care au pus viata in pericol altor masini/oameni si nici nu si-au dat seama sau nu le-a pasat. Din pacate acestia stiu regulile de circulatie tocmai de aia cred ca le si incalca...ca doar sunt smecheri nu?
Sunt multi inconstienti in trafic si nu numai... ce putem face? Amenzi, amenzi, amenzi... dar apoi ne vom plange cand vom fi prinsi pe picior gresit...

| kodr3anu a răspuns:

Nu ar mai trebui sa puna mana pe carnet niciodata.

| lucian_5342 a răspuns:

Intrebarea e complicata. toti conducem. sau multi conducem. Daca de la inceput suntem agresivi pe sosea si nu patim nimic putem crede ca ne este permis orice si suntem cei mai tari si cei mai smecheri... dar cand ai mai multe accidente mici, ca la cutremure, inveti daca ai minte si te ponderezi. Dar daca apesi pe pedala fara minte stiind ca taticu sau cine o fi te va apara trebuie sa raspunzi pentru. ceea ce faci. din pacate poti omora pe sosea fara sa faci nicio zi de inchisoare!