| Helpmertes a întrebat:

Ce pot lucra de la 16 ani sa imi strang bani de o tesla model 3 in LEASING undeva la 815 de euro pe luna

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Și avansul?

| vlllaaddd a răspuns:

Angajeaza-te la un fast food sau la un profi din cartier, si eu am 18 ani si pe viitor mai incolo chiar as vrea si eu o tesla, mi se pare geniala masina asta, chiar daca multa lume nu o suporta

| Ana1687 a răspuns:

Ai multe optiuni in industria horeca, adica pe la restaurante/ cafenele (chelner, ospatar, ajutor de ospatar, spalator de vase, picol, barista, ajutor de bucatar, etc.)

| Violleta2022 a răspuns:

Nu face nici un sens ce vrei tu acum, fiindca la 16 ani te poti angaja numai part time si esti platit cu cativa lei pe ora.

Datoria ta de copil este sa fii educat la 16 anisori, sa mergi la scoala si sa inveti, ca sa poti sa-ti iei un servici mai bine platit cand ai terminat scoala, fiindca fara scoala nu poti ajunge decat t muncitor necalificat, care nu va avea un salariu de 2000-2500 lei pe luna, total insificient sa-ti ajunga de ratele leasingului.

Pune mana serios pe carte si rupe-o cu invatatul, fiindca ai sanse sa termini un liceu cu medie mare, sa ajungi la o facultatea buna si la terminarea ei, daca ai noroc, sa-ti iei un job bine platit, care iti va permite sa faci un lease, pentru masina dorita.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Ajutor de bucatar, ospatar, zilier prin constructii ori agricultura, sau pe la o spalatorie auto, covoare, ori firma de curatenie.
Alea sunt locuri in care faci bani din munca simpla, nu le-am insirat la misto.
Altii vor spune "impartit pliante" sau "ucenic pe langa un mecanic", dar alea sunt job-uri pentru bani de inghetata, nu de Tesla.