lolita
| lolita a întrebat:

Ce preferati: o masina de fite dar la mana a doua sau una "normala" dar noua? De ce?

24 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Prefer un jaf pentru ca merg doar la munca si cu amicii distante mari nu prea parcurg

Răspuns utilizator avertizat
| clauss a răspuns:

Imi plac cele de fite, dar sunt greu de intretinut, aleg varianta a doua

| Flav a răspuns:

Masina normala, dar noua. Masina la mana a 2-a iti poate aduce o gramada de surprize, poti investi dupa in ea dublu, plus ca, care ar fi spilul daca-i de fite? Sa te vada ceilalti cu ea? Sa te vezi zburand cu viteza?

| PredatoR a răspuns:

Aia de fite cu conditia sa fie ingrijita si sa arate binewinking

| Rooby a răspuns:

Una normalam noua

| danny_7173 a răspuns:

E mai bine o masina normala gen logan sau renault megane decat ce stiu eu ce bmw uin care bagi multi bani si ti-l zgarie un prost in parcarea de la mall si incepi sa plangi

| shocky2 a răspuns:

Pai cu suma de bani mi-as lua una la mana adoua in stare buna, iar cu restul de bani i-as investi in ea si as faceo ca nouawinking!

Simplu. dar adevarat!

| jstme a răspuns:

Una normala la mana a 2-a:d...pentru mine ar fi foarte ok
Daca intram 5 timpiti in ea si berea aferenta e totul ok
[acum am un opel zafira ridicat la 200 de cai si o consider o masina normala pina in treapta a 4-a big grin]

| Dara a răspuns:

Una normala si noua. Pentru ca "fitele" nu mi se potrivesc, indiferent ca e vorba de o masina sau de altceva.

| oPeL68 a răspuns:

Una 'normala' si noua. La mana a doua, alte riscuri, alte neplaceri, degeaba ai masina de fite daca o tii in service la fiecare 2 zile.

| romichete a răspuns:

Un sh cu cati mai putini km gen 60-80k nu se merita sa ai masina noua in Romania...din 4 motive care imi vin in momentu asta in cap : gropi mari si multe.se va gasi cineva sa ti-o dezvirgineze la vopsea garantat daca nu intentionat din cauza spatiilor inguste de parcare sdradutze etc...este f probabil sa gasesti usa si portbagajul fortat macar odata la 3-6 luni. apoi combustibilul f prost la noi mai ales motorina si trebuie sa ai si casco ca sa dormi noaptea cat de cat desi iti ia 100 euro franciza pentru orice. deci eu daca as avea 15000 euro nu mi-as lua o masina mai scumpa de 3-4 mii euro de regula romaneasca ca se pricep mai multi la ea gen solenza logan(exclus motorina) mai putine hibe nestiuite si unele piese relativ mai eftine.parerea mea ca daca nu produci bani calumea sau masina nu produce bani.nu se merita sa dai multi bani pe ea, o sa fi exact ca un romanu de rand care nu are o chiftea in stomac dar isi cumpara genti de magneziu si subwofer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie-mi place Ford Focus, pe asta o prefer tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In bucuresti la standul groapa de masini

| MajorAsshole a răspuns:

Fitza second-hand, clar. Cu banii pe care-i dai pe o masina noua, iti iei una second-hand MULT mai buna.trebuie doar sa fii atent si sa o testezi, sa nu-ti iei teapa.

| SeNyS a răspuns:

Una "normala" mai accesibila gen Logan, sau una de fite la mana a doua, darmult mai sanatoasa un opel, vw, as alege masina la mana a 2a.

| Ciprian271 a răspuns:

Depinde ca daca am bani imi iau una cu fite si apropo eu urasc cuvantul fite pare de strada o masina luxoasa suna mai bine. Mie mi-ar placea un Ferrari rosu de 200. 000 de euro, dar merita ca are vitezele automate!

| gingasull a răspuns:

Eu prefer o masina de fite sa pot plimba fetele cu fite din Ramnicu.Valcea happy.

| consilierindragoste a răspuns:

Daca as fi un baiat de varsta asi spune ca as prefera sa fiu cu tine adica sa ma plimb cu tine.imi plac raspunsurile dar nimeni nu sa gandi macar un pic la asta!

| Bimboo123 a răspuns:

Pey eu as prefera un opel astra la mana a2a sport laughing daca iei o masina noua nu merge bine asa cred thinking

| CollaCuLamaiie a răspuns:

BMW, la mana a doua, pentru ca parerea mea este ca, masinile second sunt mult mai calumea, pentru ca sunt de dincolo, dar depinde si de unde vin, eu nu prefer din Franta (de exemplu), mai degraba din Germania
happy

| DrOgAt_1508 a răspuns:

Bugatti galibier ca preferinta si imi cumpar un audi a7

| TNUV a răspuns:

Una normala, pentru-ca sunt mai accesibile la "buzunar".

| MagicP_2454 a răspuns:

La mana a 2-a clar dar sub atenta atentie a unor profesionisti laughing
La 10-15 mii de euro iti iei masina care acum 2 ani era 30 mii euroi, bani care daca ti-ai cumpara masina noua te-ai alege cu logan etc... Mie personal imi place f mult alfa romeo 159 sau audi A6 Doamne Ajuta laughing