Eu n-as da atatia bani.
Gasesti in uk cu 500 700£ si cu tot cu platforma, tot nu te costa 3000. In jur de 1000 1500, la 1500 gasesti ceva bun
, cu tot cu platforma.
Depinde ce cauți, am cautat si In Uk si nu am gasit decat gunoaie, un quad bun este peste 4000 de lire. Btw mi-am luat Yamaha raptor 660r in stare de fabrica din Germania, cu tot cu transport am ajuns la 3000. Nu regret o secundă banii dați, față de gunoaiele de pe Olx pe care le-am văzut si in realitate nu se compară. Cele de pe Olx in poze arată super si au descrieri foarte bune si de fapt sunt niste gunoaie la propriu.
Foarte bine ca ai gasit. Oricum 3000 pentru un atv ) adica...
Iti luai un x5 sau x3 in Anglia, si iti mai ramaneau si bani
Cu atv-u te ploua te ninge, si mergi pe camp cu el.
3000 de euro nu-si justifica pretul
Si gaseai si aici daca cautai mai bine, la juma de pret
Mda... Am 2 audi aici in Ro si nu am nevoie de x3, nu mai sunt pasionat de mașini de mult, sunt mulțumit sa ma duca unde am nevoie.In plus quad-ul (Nu atv) este un hobby de agrement si intr-adevar nu e pentru combinatozauri.
Bravo tie, daca tu crezi ca e o investitie buna. Insa eu nu as fi cheltuit atatia bani pe un atv cu care sa merg doar o data pe saptamana pe camp
Cu 3000 iti luai 3 atv-uri, si le inchiriai si atv-uri bune
Ok, vad ca esti priceput in domeniul ATV-uri, dă-mi și mie niste link -uri cu ce ti-ai cumpără la 1000 -1500 de euro sa spune-mi ceva marci, poate vreau sa îl schimb pe viitor si sa nu mai iau țeapă din nou.
anonim_4396 întreabă: