| cypus05 a întrebat:

Ce sa aleg dintre un Mitsubishi Lancer EVO X 2.0 16V din 2008 sau un Audi A4 3.2 FSI din 2010? Urgent... Va Multumesc.

Răspuns Câştigător
| xvu a răspuns:

Daca esti inca adolescent iti recomand Mitsubishi dar! viteza ta viata ta! Ca dupa ce te casatoresti ai timp de audi

9 răspunsuri:
| AdrenalinaPuraLaMaXim a răspuns:

Lancer EVO ...asta as alege eu

| Minks a răspuns:

Compari masini din clase diferite. Iti iei ce ai nevoie. Pentru mine, as lua EVO-ul, dar poate tu vrei confort.

| FPI a răspuns:

Inainte de a zice ce sa alegi iti zic ca masina mea preferata ii Laver Evo(toate generatiile) si de aici iei raspunsul. In al doilea rand daca vrei o masina de zi cu zi nu recomand Evo pentru ca nu ii facuta pentru asa ceva avand in vedere ca la 2.0 are 295 HP varianta standard si Audi la 3.2 are "doar" 265 daca nu ma insel deci putem zice ca este mult mai fortat si nu ii facut sa duca la fel de multi km ca si A4 pe care il poti folosi ca masina de zi cu zi dar daca vrei sa iti iei masina de "week-end" fara nici o ezitare alege EVO ii perfecta pentru asa ceva, am uitat sa precizesc ca, consumul ii mai mare la Evo decat la A4 in ciudat cilindreei dar cat dai in plus pe impozit la Audi ii bagi in benzina deci ii cam egalitate dar avand in vedere ca iti permiti o asemenea masina sigur nu te uiti la impozithappy

| paulthegame a răspuns:

Tie care iti place? eu personal as alege mitsubishi e mai cool

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti place viteza, Mitsubishi este raspunsul.audi e cam plictisitor de condus si nu e atat de distractic cat evo x.a 4 e puternic si frumos dar urat de condus.evo este ca o jucarie! iti recomand evo.

| Darius352 a răspuns:

Eu unul as alege mitsubishi lancer.e si bun si frumos aici ai detaliihttp://www.automarket.ro/......catii.html
iar despre EVO ( mult mai scump) dar te-as sfatui sa nu il iei, ca o masina noramla consuma ff mult si + costa triplu ca un lancer, daca vrei sa faci curse:)) ia EVO detalii evo aici :http://www.automarket.ro/......catii.html Bafta

| GigelFaraNumar a răspuns:

Audi A4 3.2 FSI din 2010

| IonuTzz19 a răspuns:

Daca vrei o masina de sportivitate si viteza ti-asi recomanda un BMW 530D. Dintre Mitubishi Lancer si Audi pentru viteza as alege Mitubishi si pentru lux si treburile in oras, plimbar etc. audi.Trebuie sa alegeti si in functie de bugetul pe care il ai.Bafta si sper sa faci alegerea portivita.

Fundawinking

| cypus05 explică:

Multumesc, anticipat!