Daca vrei de fite si figuri clar A4. Daca vrei o masina buna mergi pe Mercedes. Daca te uiti nici un mecanic bun, sau inginer auto sau orice cunoscator de masini nu isi ia Audi. Sunt o clasa de lux a lui Volkswagen pe care baga piese de lux dar nu rezistente. Sunt dedicate oamenilor cu bani care sa le tina 3-4 ani si sa scape de ele. Audi este printre cele mai proaste masini, au motoare de Volkswagen dar mai puternice. Mai puternice dar acelasi motor inseamna uzuna mai mare, inseamna echilibraj mai prost si tot asa. In mercedes ai un motor original nu imprimutat, ai o caroserie solida nu tabla de 0.4 de Audi este de 0.8 pe C class mai avea putin si era de Wartburg pentru cine stie ce tabla avea ala pe el, este un motor foarte bine echilibrat, un sistem electric simplu, toate vin pe o magistrala centrala nu sunt independente ca sa fi obligat cand se strica ceva sa schibi tot sistemul electric fiindca nu stii care si de unde vine, ai confort mai mare ca la orice alt brand. Este alegerea ta, sunt banii tai, iei ce vrei si ce iti place dar eu ca inginer auto si in primul rand nu de asta dar din experienta iti spun fiindca am mers cu mai mult de 250 de masini pana la ora actuala si stiu ce masini imi vin zilnic in service si cu ce probleme si Audi au probleme la orice. Eu as alege clar Mercedes dar tu faci ce vrei bine inteles!
Dacia 1310.
Atunci cand o sa poti s-o conduci ca orice alta masina, atunci poti considera sa stii sa conduci o masina.
Mercedes ca audi au toti cocalarii,
Si eu am mercedes cl 550 si o sa merg numai pe mercedes
Nu-i un vis dragă.
Dacă nuţi permiţi stai dracu în banca ta. Nam nevoie de comentariile tale. :-J
Si asta a fost pentru mine "draga"? Dragă, degeaba folosesti tu diacritice cand nu sti sa desparti cuvinte esentiale.pricepi? dragă? Doar ultimul comentariu ti-a fost adresat tie, chiar daca mi-am dat seama ca tu alegi masinile astea doua in NFS. Daca nu-ti convine, somn! si sa nu te mai prind pe aici cu replici peste masura ta. Sper ca ai inteles,"dragă".Du-te dracu!"dragă".
Alege care iti place mai mult...Eu as alege Audi are tusa mea si e super...dar tu fa ce vrei:d sper ca te-am ajutat:d
@FurtunaDiesel.Du-te frate sa te bata altii, nu stii ce vorbesti si daca nu sti ce vorbesti ar trebui sa te abtii.Bati campii la cel mai inalt nivel! nimic din ce spui tu acolo nu e adevarat.Audi au excelat mereu in tabla(caroserie), au fost primii care au scos o masina 100% galvanizata(audi 80).pe de alta parte bati campii cu fiabilitatea si tot ce ai mai spus tu pe acolo.In primul rand vw au motoare de audi nu audi de vw.vw mereu au imprumutat tehnologie de la audi.audi apartine de vw intr-adevar,dar cele mai performante masini din ziua de astazi apartin de vw. Bugatti apartine de vw,porsche apartine de vw, Bentley apartine de vw, si lista continua.si cand spui ca apartin de vw asta nu inseamna ca sunt un vw mai puternic sau copiaza ceva de la vw.Vw este o marca care face masini ieftine, bune si accesibile pentru toate buzunarele si categoriile de clienti, fapt pentru care detine atatea companii si are cea mai mare putere financiara din lume.Audi este unul din cele 3 mari marci de succes, alaturi de bmw si mercedes, deci fac parte din aceeasi categorie si fiecare este destinata unei anumite categorii de clienti.Este o masina premium deci are materiale de foarte mare calitate,in destule cazuri mai buna decat la mercedes, insa este o masina care se intretine cu cheltuiala si este pentru cei cu obrazul subtire(ma refer la modelele noi), in alta ordine de idei poti sa-ti iei frumos un audi 80 si garantez ca masina aia te scoate la pensie, si vorbesc din propria experienta!
Mercedes de asemenea este o masina buna care a facut istorie si a excelat mereu la toate categoriile, insa sunt destui care prefera o masina cu design curat in schimbul designului in stil baroc cu forme volumptoase si complicate ca cel de la mercedes si bmw de asemenea, cam asta este criteriul de baza care face diferenta intre cele 3 marci de succes, in rest, mereu s-a dus si se va duce o vesnica batalie pentru a optine suprematia dar niciodata nu poti sa spui ca marca "X" din cele 3 este cea mai buna.
Aaa.si sa revin la subiect.Si eu iti recomand c200, este ceva mai barbatesc.Insa tu fiind fata, presupun ca iti place mai mult audi a4, de asemenea o masina foarte buna care nu te va face sa regreti.Decizia e totusi de partea ta!
Eu as zice Audi a4... mi se pare mai feminin. Eu audi as alege dar acum no... ce iti place si tie.
O seara frumoasa.
Depinde de consum...eu as alege audi pentru ca eu masina super buna si nici nu are consumul prea mare... funda?
Audi a 4.si eu sunt acum intr-o dilema ca imi caut masina dar eu nici macar n-am idee dintre ce si ce sa aleg.dar dintre astea doua eu as opta pentru audi.desi mercedesul e mercedes, nu-mi place asa felul cum arata acum na, depinde de fiecare.dar un audi a 4 alb sau negru e super ok.zic eu.
Jonas Brother întreabă: