| Mikiass a întrebat:

Ce sa fac sa invat sa merg pe 2 roti cu bicicleta? Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| XtmCamiii a răspuns:

Iti dai rotitele ajutatoare jos si daca stai la oras te plimbi prin parcuri pe iarba sau daca stai la curte incearca sa mergi tot pe iarba ca daca cazi sa nu te lovesti happy

8 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Incepi cu 4 roti prima oara sau te tine cineva de portbagaj o perioada pana incepi sa iti ti echilibrul si tot asa, dupa aia incepi sa iei curbe usoare si tot asa pana inveti sa mergi perfect!

| Reek54 a răspuns:

Sa'ti dai cu ea in cap pana mori!
Asshole.

| papusikatha a răspuns:

Sa nu iei exemplu lui Alinuta happy

| AddXf a răspuns:

Dai din pedale...nu poti face nimic alteceva, o sa cazi dar nu'i problema.nimeni nu s-a nascut invatat, dar eventual sa te tina cine de la spate pana inveti tu.( ar fi bine sa-ti dea si drumul din cand in cand< cum imi facea si mie> ca sa vezi tu ca poti merge si singur dar te impiedica frica)... funda te rog?

| Catheryne a răspuns:

Pai mai intai ar trebui sa incerci sa mergi pe bicicleta cu 4 roti, apoi cu 3 roti si apoi sa incerci pe 2 roti. Oricum nu vei fi ferit de cazaturi pentru ca numai daca vei continua sa exersezi vei reusi in final sa inveti. Tin minte cand am invatat eu sa merg pe bicicleta cu 2 roti am luat o gramada de cazaturi dar m-am ambitionat sa reusesc in ziua respectiva si am reusit. Nu exista o tehnica speciala, doar exersand si perseverand vei reusi. Bafta! happy

| Alexandrumar1 a răspuns:

Usor de tot, dar nu-ti pot explica eu am mers cu bicicleta de la 5-6 ani pe deaea cu 2 roti mare si 2 mici atasate la aia din urma mai mici ca sa nu cad, si peste 1 saptamaan deja eram profilaughing

| Mikiass explică:

Mna ca

| 19diana99 a răspuns:

Buna vand bicicleta medie portocalie cu schimbat-or de viteze si cu clacson care are 10 melodii.Daca doriti sa o vedeti intrati pe carepecare la galeria de onoare.Costa 100 lei. Mai vand si patine RCO nefolosite cu 50 lei. E cineva interesat?