| alecs94 a întrebat:

Ce scuter imi recomandati?

11 răspunsuri:
| ionutz4u92 a răspuns:

Depinde de buget.

| alecs94 explică:

Pana in 800 euro

| sebywarlord a răspuns:

Nou sau la mana a 2a? adica oricum nou nu prea gasesti la 800 euro doar chinezarii (care iti recomanda sa nu iti cumperi pentru ca nu tin ferestete de numele Cavallo, Rieju etc)
Eu am un Malaguti F12 il am de 2 ani, recent am mers cu 95 cu el cu setu lui de 49cmc nu set de 80cmc, sunt motoare foarte bune, nu m-a dezamagit, daca nu vrie malaguti ai putea sa iti iei un Aprilla

| Nokitochikushi a răspuns:

Bune si mai usor de intretinut sunt aprilia sr 50, malaguti f 12

| cristianorudi7 a răspuns:

Unu cu rotzi

| emoboy a răspuns:

Poi pana la 800 euro sunt acele chinezarii(Rich,Linhai, First bike)noi! Se spune ca Kimco ar fi mai bun decat aceste! Cele mai bune sunt acelea scumpetongueiaggio, Peugeot; Aprilia; Honda; Yamaha si etc.Cea mai buna in Europa fiind Aprilia(aprilia fiind cam toate sport)Mai sunt si Honda care sunt mai simple si mai ieftine! Dar acestea costa peste 2000euro! La 800e nou ti-as recomanda Kimco!

| attyy22 a răspuns:

Yamaha aerox, gilera runner, aprilia sr50, aprilia rs50, gilera DNA, malaguti f12, yamaha booster(ieftin, mic si fioros) yamaha ovetto. Honda nu iti recomand! Am avut deja 2 honda si nu o tinut niciunu. Cel mai mult m-a tinut un aerox, care merge bine si arata bine. Cand il cumperi sa ai grija, sa nu fie umblat in motor. Adica nu iti lua motor cu setu schimbat. Inseamna ca a fost deja stricat, uzat setu odata, cand il cumpeeri merge bine dar nu va tine mult. Incearca sa iti cumperi un scuter cu setul original chiar daca e zgariat si asa, zgarieturile le repari dar motorul e mai greu de reparat atat de bine sa tina mult.

| Pitika_5185 a răspuns:

Malaguti F12 phantom big grin

| Gabone a răspuns:

Yamaha aerox dar nu stiu daca este pana in 800euro nou

| Sofer a răspuns:

Aprilia sau yamaha stiu ca sunt mai bune.

Întrebări similare