anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce se recomanda sa faci înainte cu 3 zile înainte de examenul auto?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Conducere.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Sa spui rugaciunea aia a scolarului (tuamne tuamne ceresc tata, noi pe tine te rugam, etc) de 325 de ori si sa pui un pomelnic la cea mai misto biserica din oras la care sa il treci neaparat si pe ion iliescu, la morti. Bafta!

| anonimg a răspuns:

Să fi relaxat și fără să mai fi preocupat de învățat. Trebuie să fi pregătit atât pentru... permis cât și pentru respins.

| danbnz a răspuns:

Sa bei non stop.

| BuLaNNNeL a răspuns:

Zici că te pregătești de operatie pe creier (ferească Bunuțu).
Fă cate o ședință pe zi (daca mai ai), mai uita-te peste legislație și cam atât. In ziua examenului, fii calm și atent. Asculți cu atenție ce spune examinatorul, daca nu înțelegi comanda sau nu ești sigur, îl întrebi fara rușine/frica.
Nu calci pedala cu scopul de a-i arata lui cât de șofer ești tu. Nu forțezi intersecțiile, mai ales sensurile giratorii (acolo nu toți semnalizează sau semnalizează aiurea), urmărești virajul rotilor, nu te iei după semnalizări că-s multi care merg după ureche.

| CassiusAlexander a răspuns:

O oră de condus și cel mai important să dormi bine! Examenele sunt dimineața!

| ArdeiCuKeapa34 a răspuns:

Eu am luat examenul acum 4 zile laughing Iti spun sincer, de pe la jumatatea lui iunie nu mai puteam sa dorm, din cauza emotiilor, stresului, habar nu am. Mi am cumparat de la farmacie niste pastile care cica de calmeaza, Calmogen, si chiar au mers, sau mi au dat impresia asta, nu stiu dar incearca le si fa ce ti place ca sa mai uiti cat de cat de examen, eu asa am facut si l-am luat din prima. Vezi cand pleci cu politistul intorci capul ca sa te uiti in oglinzi, pot sa te puncteze daca n o faci, la fiecare trecere de pietoni sa iei piciorul de pe acceleratie, opreste la cedeaza si cel mai important, mergi incet si daca e aglomerat in sensul giratoriu astepti cat vrei tu, mai bine iti asumi 3 puncte decat 21. O sa reusesti!