Tias recomanda un LG T-300 la 330 lei.Iti spun ca este rezistent si o avea el camera mica dar se vede foarte clar. Daca ti se strica(si esti pe abonament)iti da un alt telefon(dar nu cu touchscreen)drept inlocuitor. Funda?
Iti recomand un NOKIA 5230 Touchscreen ii foarte bun si ii pana in 500lei nou din magazin! Nu o sa iti para rau! eu am de 1 an! si jur ca nu am avut o problema cu el never
Samsung s5230 eu am si e ff bun ...si nu e asa scump.ma rfr asta din Romania ca altele sunt scumpe
Nokia X2 500 lei costa camera de 5 mp e expressmusic se aude foarte tare si clar etc.etc...
Pai eu am Samsung corby si este foarte bun adica ti-l recomand si n-a fost scump.succes!
Nu-ti prea recomand corby... incearca ceva txt Nokia C3 pana in 5-6 mil fara abonament eu ala mi las lua daca as rennta la corby
Depinde la ce bani vrei... eu am un iphone 3gs si sunt foarte multumit... da pana in 10 milioane poti sa-ti iei un Nokia e52, un e71, c3, c3-02. depinde de gusturile tale
Pei eu in momentul de fata am 2 telefoane.(pentru Orange si Vodafone).am un iphone 4 si un Nokia 5230. iphonul merge excelent dar cred ca e prea scump pentru tine.nokia 5230 nu til recomand.il am de 1 an si cred ca s-a stricat de 5 ori pana acum. touchscrenul este foarte prost.eu iti recomand un BlackBerry 5820(pe care l-am avut)este foarte bun ai tot ce iti trebuie la un telefon si nu este scump costa 7 mil nou din magazin. sper ca te-am ajutat. funda?
sonia7026 întreabă:
ღAnaSawakoღ întreabă: