Pentru drumurile care sunt unde traiesc eu, o masina sport cu cel putin 300 cp., pentru drumurile din Romania un tank.
Ceva cu 4 PORTIERE, roti de 26" (trec mai bine peste gropile noastre), cauciuri sport(cramponaj mic-mic), suspensii cursa 200mm (ca au ce amortiza), si un mic diesel de 7. 3L :-D
Ca SUV(4X4) prefer Hummer 2 sau Range Rover , ca si ''bolid'' sa zic asa as prefera un Bmw M6 Hamann. insa eu am o Skoda Superb de care sunt extrem de multumita si este o masina pe care o recomand tuturor , e adevarat costa cam mult dar credeti-ma, MERITA
@DanSor scuza-ma ca te contrazic insa @tipu are dreptate Z-urile si M-urile sunt probabil cele mai bune serii produse de BMX ok nu excludem nici seri ''X''(4x4), ok ideea este ca vara trecuta am facut un driving test in Germania cu un Z4 si sincer am fost incantata de performantele si dotariile acestei masini, parerea mea este ca se ''comporta'' destul de bine insa tu trebuie sa stii sa o ''stapanesti'', nu este foarte dificil pana ce te acomodezi cu aceasta masina si cred ca aproape oricine s-ar mandri sa se afle la volanul acelei masini, dar daca m-ar ''ajuta'' bugetul eu mi-as cumpara un M6
Http://www.desktopwallpapers.ro/......i.jpg.html
ceva in genul de curse si decapotabila
BMW... este marca mea preferata iar modelul Seria 7... in schimb urasc seria Z, din pct meu de vedere sunt cele mai proaste.
Am condos o multime de BMW-uri dar Z-urile nu mi-au placut si nici nu o sa-mi placa, sunt greoaie la tractiune si au probleme la cutia de viteze, se schimba greu si au un demaraj foarte slab in comparatie cu alte marci din clasa Z-urilor.
BMW a dezamagit cu Z-urile...
BLG întreabă: