| lamasanustefan a întrebat:

Ce viteză(Km/H) trebuie sa ai ca să faci accident și gen să mori pe loc?
Dau funda!
Nu mă gândesc la idei de genu, e doar o temă pentru acasă dată de un profesor!

8 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Depinde de situatie dar iti spun ca conteaza mult calitatea SI MAI ALES SASIUL masinii, daca este un sasiu bine gandit te poate apara si in situatii care cu alte masini ar fi mortale.
Adica una e sa fii lovit frontal cand esti intr-un logan si alta cand esti in hummer H3
Pe de alta parte conteaza cum am zis sasiul caci el se deformeaza si el este primul care protejeaza sau nu, am vazut accidente la viteze foarte mari cu lamborghiniuri si nimeni nu a murit, volvo iarasi sunt stiute ca fiind masini foarte sigure datorita structurii lor.
Eu am avut sansa de a fi lovit din lateral in timp ce rulam cu o viteza foarte mare si am scapat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce professor dexazat da asa teme!?

| Frank51 a răspuns:

Nu doar viteza contează, ci și greutatea, dacă ai pus sau nu frână, materialul în care intri, manevrele pe care le faci înainte, dacă ai centură, șamd. Dacă toate sunt nefavorabile poți muri la viteze foarte mici, dacă toate sunt favorabile nici la viteze mari(120kmh) nu mori.

| Lukasssz a răspuns:

Depinde de dimensiunea masinii.

| lamasanustefan explică:

De ex cu 100 km h intrand frontal cu o masina de 1 tona.
Poti muri?

Intr-un Tir*

Nu sunt nebun. Profesorul meu ne-a dat la toată clasa o temă.
Dacă ești intr-o mașină, ce viteză trebuie să ai ca să mori?
Nu eu am intrebat asta.
Eu doar am intrebat.

| AlexandruAdy a răspuns:

Este destul ca tu sa ai o viteza de 50 km/h,la o coliziune cu o mașină cu aceeași viteză, impactul va fi destul de grav, adică spre exemplu nu e nevoie de sa mori prin leziuni, poți muri și de infarct, te sperii și treci dintre cei vii și urmând ca la biseara sa se aprindă o lumânare? ️
La impactul de 150km/h lovind lateral o mașină, consecințele sunt clare că trecerea în neființă va fi primul lucru întâmplat