| ciobanu a întrebat:

Cei mai bun o masina BMW sau Volkswagen?

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

Eu zic ca amandoua sunt foarte bune, depinde la ce ai nevoie, daca compari doua modele atunci vezi diferente, dar asa la marca, mie mi-ar placea amandoua.

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai buna masina este Volkswagen deoarece aceasta masina este masina poporului...

regis
| regis a răspuns:

Ce-i mai bun la ce?

| Kitty a răspuns:

Eu sunt de parere ca Volkswagen.

| sergiupet a răspuns:

Ai pus o intrebare la care si un copil de 2 ani ar sti sa iti raspunda BMW bine inteles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce modele de bmw sau w vrei te sfatuiesc bmw

| AlexBitza a răspuns:

Pai in primul rand sa o luam cu inceputul si anume cu defectele fiecaruia :piesele sunt scumpe la amandoua, la consum categoric aproape orice model de bmw consuma enorm fie el si pe motorina,
Lucruri bune:bmw este o masina frumoasa si nu la fel de des intalnita ca un wv dar vweste mai ieftina si la pret si consum mic
Acum ce am spus difera in functie de model dar eu am vorbit despre aceste marci in general. In concluzie daca vrei o masina de familie ia-ti un vw, dar daca vrei un masina rapida frumoasa si cu acre sa atragi multe priviri categoric bmw-ul este cea mai buna alegere.Numai bine!

| Roby67 a răspuns:

Amandoua sunt bune la ceva.

| valentyn92 a răspuns:

Nu poti compara BMW cu Volkswagen, normal ca BMW e NO1

| vladsm a răspuns:

Hai ca poate te lamuresc eu ca toate raspunsurile de aic au fost cam subtirele. piesele sunt ieftine la volkwagen printre cele mai ieftine.mai ieftine sunt doar la opel[dacia nu intra in discutie]piese scumpe sunt la renault, bmw audi-acceptabil- mercedes scump dar foarte fiabil. vrei o masina de asfalt? bmwvrei o masina cu care sa te mai poti duce si la pescuit vw.merita sa dai mai mult pe un bmw e mare diferenta cam ca dintre dacia si renault.eu zic sa mergi pe bmw dar daca gasesti un vw misto ia-l ca nu o sa iti para rau sunt chiar ceva mai fiabile decat bmw. poti sa imi spui dintre ce modele vrei sa alegi, mi-ar fi de folos daca frei sa te ajut

| xuanbou a răspuns:

Citisem pe aici ca bmw consuma mai mult decat un bmw laughing. fratilor, nu vorbiti din auzite. un bmw 320i (benzina, logic) ia 8-9 % pe cand un golf 1, 4 tot pe aici se invarte; si e diferenta de motorizare. vw se compara cu opel, ford si altele. bmw si mercedes sunt premium. Vrei avion - BMW, vrei confort - mercedes, cu asta am zis tot. VW este o masina practica, indiferent cat de mult o salta unii slavi...

| Y 2 J a răspuns:

Amandoua marcile sunt foarte bune! Sunt marci germane si sunt foarte apreciate. Avantajele la BMW sunt design-urile masinilor(nu robuste) si popularitatea marcii de catre fetetongue (parerea mea). Acum depinde foarte mult si de gusturile fiecaruia. Sper ca te-am ajutatbig grin Fundita?big grin

| Pupily92 a răspuns:

Cu BMW e nasol iarna(avand tractiune pe spate din cate stiu eu big grin ) si mai ales pe drumurile noastre... e frumos.si desing si putere.

eu as alege VW happy golf 3 sau 4 big grinbig grin

| Jonas Brother a răspuns:

BMW este mai buna la tot!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Volksvagen.

| tititim a răspuns:

Nu se pot compara aceste 2 maci cum dealfel nu poti compara logan-ul cu vw.
de departe bmw-ul este mai bun.
pentru cei ce cred ca bmw-ul este consumator.....mai documentativa si o sa vedeti ca la aceesi cilindree este mai economic(in aceleasi conditii de exploatare) decat Audi si scot mai multi cai (reali si nu umflati cu pompa sau nu mai stiu eu ce chip-uri-->esec total al motoarelor diesel 2000TDI).
Intr-adevar are tractiune spate, dar nu vei avea probleme cu planetarele cutia motorul turbina electromotor alternator etc.La intretinere cati bani i-ti mananca vw atat i-ti v-a "manca" si bmw-ul-se strica mai rar deci piese mai putine.

| Sofer a răspuns:

Fiecare cu plusurile si minusurile ei.
Wolkswagen intretinere ieftina motoare diesel bune si pe benzina mai putin bune.
Bmw motoare bune intretinere ceva mai scumpa da nu se compara cu volkswagen la aspect.

| Iftime_Florin_1996 a răspuns:

Eu am un glof 3 din 94..cam vechi...dar nu l-aș da pe nici un bmw.adica din punct de vedere al pieselor e ieftin in comparație cu bmw...si de consum nici nu mai zic.e 1.9 tdi...Am mers 150de km cu încărcătură de 400-500de kg si mi-a consumat7 litri de motorină...pe când dacă pui acea încărcătură pe bmw sub 10 litri nu scapi...

Întrebări similare