La 3000 euro eu zic sa mai scazi clasa. Sa te uiti la Polo, Fabia, Ibiza. Nu la golf si leon
Daca nu il caut echipat full, pot gasi usor un golf 5 intr-o conditie chiar buna.Anul asta am luat un golf 6 la 4000 de euro si sunt foarte multumit de el, de exemplu.Preturile au inceput sa scada.
Doar ca golf ul la 3000euro are 200+k km iar polo il poti gasi la 150k km si vreo 2-3ani mai nou
In bugetul tau daca vrei ceva diesel, cam orice gasesti de la VW cu motorul 1.9 TDI BKC/AXR (euro 4) e ok. Dupa mine un golf 4 1.9 TDI AXR 2005 e best buy, dar si golful 5 e ok. Daca e vorba de masini pe benzina as merge pe o mazda 3 1.6 MPI dar sa o verifici bine de rugina sau din nou un golf 4/5 1.6 MPI 2005. Evident, daca gasesti octavia 1/2 sau leon 1/2, sunt aceeasi masina ca golful pe dedesubt.
De cand s-a facut euro 4 pe AXR, ca eu am AXR si al meu e euro 3
Cam in 2003 luna a 7 a cică s-a pus răcitor de gaze pe motorul 1.9 AXR si iese euro 4 oficial. Eu am avut Bora 1.9 tdi euro 4 2004 AXR iar unchiul meu golf 4 euro 3 AXR. Deci cam tot ce e fabricat in 2004 sau mai nou cu codul AXR e euro 4. Exista și codul ATD 1.9 tdi 101cp dar asta e mereu euro 3 fără excepție.
Eu nu iti recomand diesel modern, e foarte scump la intretinere din cauza sistemelor antipoluare complexe care distrug usor dar sigur motorul si care sunt foarte scumpe de reparat.
Dar ma rog de ce nu te ai uita si la cele pe benzina plus ca sunt si mai ieftine la achizitie si intretinere
Sincer as prefera benzina, in particular motorizarea de 1. 6mpi sau pe honda 1.8 v-tec, dar e greu de gasit si de obicei trece de 3000 de euro.
anonim_4396 întreabă:
KaanNoah întreabă: