| ms3ngj a întrebat:

Cer ajutorul celor care au mai trecut prin asa ceva

M-am apucat de invatat pentru permis. si legislatia imi da dureri de cap.

Pur si simplu nu o pot intelege, dar sa o mai si invat.

Cer ajutor sa-mi spuneti cum pot proceda pentru a invata mai usor legislatia rutiera!

Răspuns Câştigător
| cossmy a răspuns:

Legislatia mi se pare cea mai...nu pot sa zic chiar banala chestie, insa pe aproape. Din moment ce ai condus, ce stii ce si cum, o citesti o data si te apuci de chestionare. Nu e nimic de inteles. Fa toate chestionarele de pe drpciv de vreo 2-3 ori, pana oricare test l-ai face iti da admis, si atunci poti sa stai linistit ca nu vei avea probleme

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Strofoacate acolo ca vei reusi

| Minks a răspuns:

Daca nu o intelegi inseamna ca nu ai ce cauta la volan. happy

| Minks a răspuns:

La volan poate nu ai probleme, dar neintelegand regulile de circulatie e posibil sa pui viata celorlalti in pericol.

| LauraD a răspuns:

Eu nu de mult am luat permisul.si am invatat zii si noapte legislatia de numai acolo ma gandeam.
www.drpciv.com sau www.drpciv.ro
nu stiu exact care sunt chestionare exact la la polietie
logheaza-te si fa cel putin 10 chestionare pe zi
sunt aceleasi intrebari
eu am facut la sala 25 in mai putin de 10 min...deja le stiam pe derost intrebarile :)) kiss si iti tin pumnii ...sa imi zici la final ce ai rezolvat

| jus7ashadow a răspuns:

Pei ai putea face chestionare. inveti mai usor asa happy dar daca nu iti place ceea ce inveti o sa iti fie greu tongue

| ms3ngj explică:

KGS : La condus nu am probleme laughing si chiar mi se zice ca stiu sa linistesc caii putere!

| ms3ngj explică:

LauraD, eu miercuri dau. Am invatat. dar mor de frica. + ca Eu sunt emotiva de fel.
Si pe drpciv, as face. dar pe mac-ul meu imi zice ca pot face testele cu explorer si cand iau explorer de pe net pentru mac, nu imi merge.

Sper din tot sufletul sa-l iau.
Va tin la curent.

Merci frumos pentru sfaturi! x