anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Chiar este ilegal sa iti pui autocolante din alea negre pe geamurile masinii?

Ca eu as vrea sa imi cumpar pentru toate geamurile, ca sa arate frumos si uniform. Si sa fie cat mai negre, ca sa nu se holbeze lumea in interiorul masinii. Cum e mai exact cu legea asta?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

E ilegal desi vad multi care isi infoliaza si usile din fata, nu stiu cum scapa aia cred ca merge sa dea mita la politist sau ITP dar nu e normal asa ceva, ideal ar fi sa dea voie ca in america tot folie neagra sa nu se vada in interior doar ce conteaza sa se vada fata soferului? Nu are relevanta, e un nr de inmatriculare proprietarul masinii raspunde de ea indiferent ca a condus altcineva masina. EU sucks cu legiile lor inutile care nu permit geamurile fumurii pe fata - `poti pune folie pe geamul din spate si alea mici din lateral daca e masina cu 3 usi, la 5 usi merge si pe ultimile 2 usi spate dar se vede urat negru spate si transparent in fata. La 3 usi mai merge asa protejeaza de alti inteligenti care merg cu faza lunga noaptea nu te deranjeaza deloc, pe fata poti pune folii transparente pentru protectie solara ultraviolete asa vara nu intri in sauna cand deschizi usa la masina sau nu e nevoie sa lasi usiile deschise pentru aerisire.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te referia folie? Da, este ilegal pe parbriz si geamurile din față

| LPCTSTR a răspuns:

Parca era ilegal sa le pui pe parbriz si pe gemurile usilor frontale.