Sall. Eu nu am Trabant, am reparat Trabanturi, cu ani de zile in urma. In afara de faptul ca vei mirosi a fum, este cea mai ieftina masina. De ruginit nu rugineste, deoarece caroseria este din carton presat. Motorul este in doi timpi, iar benzina poti alimenta si de 75., in care va trebui sa pui 2-3 sute de grame de ulei. Am cunostinte care sunt foarte multumiti de Trabantul lor. Dar, sa le vezi pe cele noi care au aparut. Au motor pe injectie, copiate dupa Audi, in patru timpi, decapotabile, inclusiv rotile sport. Arata fabulos. Cam asta este. Pa
Masina trabant imi este foarte cunoscuta, este usor de intretinut, are un motor cu doi cilindri, economica din punct de vedere al consumului de carburant. Trabantul imi aduce aminte de vremurile de mult apuse, cand trabantul era achizitionat foarte usor de cei care aveau probleme deosebite de sanatate.
Consuma putin dar merge destul de incet si e extrem de jos comparativ cu restul masinilor de pe sosea. S
Scoate o gramada de fum (poluare) si o gramada de zarva(pol fonica)...
Totusi, decat un trabant, mai bine o broscuta VW.
Gasesti aici o gramada de modele http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Beetle
Aici ai vrut să fi şi tu "şmecheră"? Ai mai văzut tu trabant? Poate că da, la cei mai în vârstă. Înainte trabantul era cel mai bun, acum e cel mai praf, dar dacă stau mai bine să mă gândesc, merge destul de bine şi acum, dacă şti să îl manevrezi ca pe vremuri.
Ca sa fiu mai inteleasa...eu am unul achizitionat de curand! Merge super si intr-adevar cu mult fum si zgomot!
Consumul este mic cind functioneaza corect cele 2 bujii platine etc
dar cind unul se opreste si functioneza doar un piston devine mercedes la consum,,,,, adica cel putin 20, se vede imdediat nu depaseste 40 de km\h ieftina de intretinut, se demonteaza in fata blocului, a fost o masina trainica si banii fff putini
Eu am trabant si crede-ma nu umblu cand ploua desi n-am carnet merg cu el, consum putin zgomot maxim.