Parerea mea este ca la volan trebuie sa fii atent si sa respecti regulile de circulatie, indiferent sa esti barbat sau femeie. Anumite statistici considera ca femeia este mult mai prudenta la volan, iar barbatii sunt agresivi in timpul sofatului.
Depinde de persoana fiecare are modul lui de a conduce, in spania am vazut mai multe femei fricoase la volan si batrani care conduc incet
Deci femeile se asigura, dar daca le apare ceva in fata ridica repede mainile de pe volan si tipa ca si cum sa se dea totul la oparte.
barbatii nu prea se asigura, dar cand apare ceva in fata face tot posibilul sa evite accidentul si chiar daca moare cu volanul in mana
La timpul de reactie femeile sunt mai rapide,
barbati iau decizile mai bune in trafic sa nu se ajunga la reacti rapide
Si femeia si barbatul pot sa conduca la fel de bine dar difera de la persoana la persoana. Mai multe accidente am vazut ca sunt facute de barbarti.
Conduce ce? Masina sau statul? Cei mai importanti oameni din istorie au fost barbati. Uite, si Basescu, nu e femeie. Oare de ce?
Pai femeile s asigura foarte mult si conduc cu grija, adica cine face mai multe accidente, un barbat sau o femeie?
Avand in vedere ca cel care a inventat "masina" a fost un barbat si datorita faptului ca ei cunosc mai bine toate componentele masinilor, si de la barbati au invatat si femeile sa conduca o masina tind sa cred ca barbatul este cel care stapaneste mai bine o masina si din prisma faptului ca barbati au alt caracter, nu se pierd la volan, sunt capabili sa evite un accident fara sa tipe si sa devina isterici, sa puna mainile la ochii si sa lase masina sa se faca praf.si el o data cu ea, insa sunt si femei puternice care sunt la fel de stapane pe volan si care sunt capabile sa conduca prudent si regulamentar.eu de exemplu(si nu vreau sa credeti ca ma laud) ma consider o soferita cat de cat buna, si spun acest lucru pentru ca am evitat foarte multe posibile accidente, nu am nici o amenda, nici un accident la activ(chestia cu accidentele este aiurea pentru ca poti sa fi cel mai bun sofer, barbat sau femeie, daca e sa se intample sa intampla si gata, insa multe pot fi evitate) sunt capabila sa imi rezolv anumite probleme la masina atunci cand se supara pe mine si se mai strica cate putin, ma adaptez oricarei masini mi se pune la dispozitie, oricat de buna sau oricat de rea ar fi, pot sa fac fata unui trafic infernal(nu ma prea descurc cu autostrazile dar nah...nu circul in fiecare zi pe ele), stiu sa stapanesc masina si atunci cand conduc sportiv si uit sa mai arunc cate o privire la kilometraj si multe altele.eu cred ca femeia este dezapreciata pentru ca exista ffff multe fete, mai ales blonde, nu jignesc pe nimeni acum, ma refer la pitzipoancele care au primit un permis si o masina si habar nu au cu ce se mananca aceste 2 chestii, si indata ce au pus roata pe sosea ajung in alta masina sau mai stiu eu pe unde.parerea mea. daca gresesc corectati-ma
Eu chiar nu cred ca se poate generaliza.Sunt femei care conduc foarte bine.Sunt femei care conduc foarte prost. Din experienta mea in trafic, pot spune ca cele mai mari greseli in trafic le fac femeile si barbatii in varsta.La categoria asta sunt foarte atenta.Ca nu prea se stie daca atunci cand semnalizeaza stanga, chiar fac stanga.Nu semnalizeaza la plecarea de pe loc, etc.mare atentie cand veniti la tulcea! e o adevarata aventura sa conduci aici.si nu ma refer la drumuri (care sunt pline de gropi).
anonim_4396 întreabă: