Cea care va avea o aderenta mai buna, avantaj are cea cu cutie de viteze mai rapida, daca sunt manuale cea la care soferul schimba mai corect treptele
Nu ne-ai dat detalii destule A6 ce varianta era la baza stock?
Are tractiune integrala sau nu, cutie automata sau manuala
Daca e varianta mai vechiuta acest A6 cea de 2.0 tdi 140 Cp la baza, cutie manuala chiar si cu acest soft cred ca va pierde, de ce? pentru ca este mai grea cu 200 Kg decat acest Astra H, iar pe foaie Astra H 150 CP sta mult mai bine pe 0-100 km/h decat A6 2.0 tdi 140 cp
Bineinteles ca pe distante mai mari numai are relevanta 0-100 km/h
Ai testat asta?
Pe dyno arata acesti cai putere?
O masina care inainte de soft avea peste 10s 0-100 nu va avea niciodata 7s dupa soft!
Mai ales o masina greoie precum Audi!
Daca e vorba de quattro si cutie "dsg" atunci balanta este spre Audi chiar daca ar concura cu masini mai usoare, am spus mai sus de ce, e vorba despre aderenta!
De ce nu cred asta cu audi de +1500 Kg cutie manuala, ca e capabil de 7s? iti spun imediat, am condus Kia ceed GT 1.6 twin-turbo greutate 1440 kg, cutie dual clutch deci rapida! si asta abia scoate acesti 7, 2-7, 4s 0-100, si crede-ma este foarte tare masina! Deci acest A6 nicio sansa la 7, 0 s!
Opelul e foarte usor si cu motor puternic, A6 2.0 e cea mai prapadita motorizare.
S-ar putea sa-i dea cateva sate Opelul, sau nu. Depinde. Cifrele nu fac totul. Mai ales ca vorbim de masini vechi, care pot fi in stare proasta.
Iar ca fapt divers, Astra H 1.9 150cp este diesel toata ziua, iar tu vad ca ai zis ca e pe benzina...
Pai nu a dat câteva sate la Passat cu 105 cp și da la a6 cu 180? Chiar dacă e vorba de 3 400 kg diff
Am zis ca pot fi in stare proasta, iar asta schimba situatia.
Eu am Vectra greoaie cu acelasi motor de 150cp, iar cand conduc Passat de 105, imi vine sa scot piciorul pe usa, sa o imping... Praf masina, si pe curbe, si la acceleratie.
Sa cistige ce anume vad amesteci mere cu pere dar ca idee aia pe benzina e mai rapida, dar depinde si de alte aspecte, cum ar fi greutatea, acea putere ce o vezi tu, este puterea motorului, iar daca masina are o greutate dubla fata de cealalta, nu mai are rost sa intrebi, sa discuti.
Daca greutatea e aproximativa cam la fel, atunci aia pe benzina e mai rapida.Motorina e puturoasa, arde bine, dar e puturoasa, cosuma mai putin, dar e puturoasa
Să câștige ce? O competiție? Niciuna.
Într-o competiție nu ai șanse fără 3-400cp, deci stage 3+.
Opel benzina a6 tdi
Opelul