| AvramDenisAndrei a întrebat:

Cine este din Focșani să imi spuna dacă sunt tancuri la remat

5 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

De ce vorbiti daca nu stiti? Tancurile dezafectate ale armatei romane sunt topite cu ajutorul laserului construit de Coanda.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Vehiculele armatei, cand se caseaza, se duc in parcuri reci, in diferite parti ale tarii. Greu ajung la firme private de reciclare, in principiu se ocupa statul de topirea lor, sau cel putin, le duc direct la topit, nu le mai plimba pe la alti particulari.
Am discutat cu cineva din cadrul armatei, si mi-a explicat ca este mult mai usoara construirea unui tanc, decat topirea acestuia, prin simplul fapt ca este format din piese masive de otel, care nu prea incap in nici un cuptor de topire.
De aceea, sunt mii de tancuri in parcuri reci din Romania, vechi, probabil scoase de la socoteala, insa nu se 'grabeste' nimeni sa valorifice materialele din ele.
Pentru licitatii cu alte vehicule militare, verifica site-ul www.romtehnica.ro

| TrăieşteClipa a răspuns:

Mai sunt doar doua.
Unul este complet la celalalt lipseste electromotorul si dispozitivul de ochire.
Munitie nu are niciunul in cazul in care te interesa.
Se vinde 2 lei kg si au cam 55.000 kg fiecare.
Daca le iei pe amandoua mai negociem.
Contra cost putem sa inlocuim rulmentii la senila din partea dreapta.Cam scartaie in curbe.

| liliacALB a răspuns (pentru TrăieşteClipa):

winking si eu care credeam ca s-au terminat...

| liliacALB a răspuns:

Cred ca glumesti. eu nu sunt din Focsani, dar iti pot raspunde fara indoiala la intrebarea ta. Bun, dar pana sa iti raspund, spune-ne exact ce model de tanc cauti.

Întrebări similare