Calculul este unul foarte simplu. Se inmulteste puterea cu 1. 34 sau 1. 36 depinde de la fabricantul masini. Si asa afli Caii Putere. In cazul tau 90x1. 34=120. 6 sau 90x1. 36=122. 4. Poti sa spui linistit ca ai 121 cai putere.
@mariomario, este egal ce marca este, formula este aceiasi. Sunt sigur ca daca cauti pe internet o sa te lamuresti ca este asa cum am spus eu. 90KW*1, 36CP=122, 4CP
Aici am cautat si am gasit exact ce cauti tu.
http://www.kfz.net/tuning/ps-kw-hp-rechner/?amount=90&unit=kW
Daca nu intelegi ceva scrie-mi pe masaje, sa vad mai repede.
PS. Si sotia mea merge cu un C180 din 1995
De obicei, toate caracteristicile unei masini pot fi gasite in cartea tehnica. Ti-a trecut prin cap sa cauti acolo?
Sa nu fii sigur ca-i mai ai pe toti. odata cu vechimea si exploatarea masinii isi mai dau duhul din caluti.pe un dynotest afli exact si nu cred ca o sa te coste prea mult ( o verificare OBD e in jur de 1 mil).
Mariomario, nu poti trimite mesaj la roby67, pentru ca nu ai comfirmat linukl de comfirmare cont, sau da parola de la mess si te rezolv eu, atunci poti tr mesaje pe TPU
Alynutza1996 esti formidabila.ai castigat 1 punct de la mine. felicitari. e frumoas sa te folosesti de altii sa castigi ceva. tine-o tot asa
Roby67 nu stiu de ce nu-ti pot trimite mesaj trimite-mi tu un mesaj cu id-ul tau de mes daca vrei