Mai sunt si cu motoare mai mici daca te intereseaza. Renault Megane RS, Honda Civic Type R, Ford Focus ST, Seat Leon Cupra, Opel Astra OPC, Volkswagen Golf GTI. Dintre toate, eu as alege Type R. Mi se pare cea mai frumoasa dintre toate. Spor la cumparaturi si sa faci alegerea cea mai potrivita pentru tine!
Ford Mustang, Chevrolet Camaro (depinde ce capacitate cilindrica vrei). Sunt unele care nu depasesc 12.000 euro. Bmw 330i, Subaru Impreza.
Vrei sunet?
Ia d'aci.
Mercedes S55 (sau S65) AMG, de prin 2001.
Sunt motoare pe benzina, in V. Nu zuruie cine stie ce de fabrica, ar trebui inlocuita evacuarea, daca vrei sa 'te auzi'.
Ah... Mai pune ceva banuti deoparte, pentru consum. Al unui prieten statea la 19% mixt, prin Romania.
Multumesc din suflet celor care mi-au raspuns, dar vreau ceva gen NISSAN 350Z. Masina aia ar fi perfecta daca nu ar avea consumul asa mare. Eu as vrea o masina cu motorul V. Oricum in aceasta lume cred ca sunt sute dintrastea. As vrea sa-mi cumpar, dar dupa sa nu regret ca raman gol in buzunare. Inteleg ca astea in V consuma, dar nici 18%. Va rog spuneti-mi masini, ca sunt innebunit dupa masinile puternice, vreau sa-mi cumpar.VA ROG! DAU DIN TOATA INIMA FUNDA!