O sa-ti apara raspunsurile si langa voturi(folositor, nefolositor, amuzant, inteligent, stupid) este o fundita gri, sub ea scrie:alege raspunsul castigator apesi pe funda si gataa
Doamne fereste pentru o fundita va "bateti" aicea! Eu cand dau raspunsuri la intrebari dau fiind ca vreau sa ajut persoana (pentru ca si mie imi place sa fiu ajutat)nu doar pentru o fundita! SFaturile ii ajuta pe oameni! nu funditzele! intrebarea asta este pentru ca ai vrut sa vezi cati prosti exista pentru ca eu stiu ca sti sa dai funda
Buna!
Cand primesti un raspuns la o intrebare iti apare imediat sau trebuie sa astepti unpic sa apara o funda, si daca dai cu mouse-ul pe ea fara click zice "declara raspunsul castigator" si la raspunsul cel mai folositor dai click si ii dai o funda drept rasplata ca te-a ajutat
Fundita?
Acolo unde scrie raspunsurile noastre, in drept cu raspunsul apare o funda (lenta) sura( unde scrie 1 ). cand dorestisa dai funda unei persoane anumite, apesi pe funda care apare linga raspuns si o vei da. fundita? (kiss)
Buna... dupa ce un membru iti raspunde iti apare in dreapta raspunsului sau[putin mai jos de respesctivul raspuns]o fundita! dai clik pe ea si apoi iti apare o pagina[esti sigur ca vrei sa dai fundita acestui rasp?]...acolo dai yes/da!
bafta
As vrea sa stiu si eu ce program de sala pentru mine ar trebui sa fac.Fac sala de 3 luni mi s-au format muschii dar putin ce program as avea?