Considera ca nu e sens giratoriu, ci o intersecție clasica, in cruce. Cei care vireaza la dreapta se încadrează pe banda din dreapta, cei care merg înainte se încadrează la mijloc, cei care virează stanga, se încadrează la stânga. E fix la fel si in giratoriu.
Si daca stai sa judeci puțin, este destul de firesc pentru cei care virează dreapta sa nu se mai intersecteze cu cei care deja sunt in sens si nu au de gând sa iasă pe prima la dreapta. Neintersectându-se, nu este cazul sa se oprească pentru a le ceda prioritatea, fluidizandu-se astfel traficul.
Nu vad unde e nelamurirea. Daca banda zice ca e obligatoriu la dreapta inseamna ca iesi pe prima iesire din sens.
Uite
https://www.google.ro/......06t/data=! 3m6! 1e1! 3m4! 1sK4c9XtfKHO5ZOqIR9kua1w! 2e0! 7i13312! 8i6656? hl=en
Aici e clar nu ai voie de pe B1 sa mergi inainte, trebuie sa faci dreapta obligatoriu
Salut.
Si eu am dorit sa pun fix aceeasi intrebare ca si Vasile323. Si eu am nelamuriri de genul, si am citit toate comentariile si tot ce am gasit pe internet in legatura cu asta.
Corect, daca este obligatoriu la dreapta de pe B1 ok, fac dreapta. Dar de ce nu se poate anunta mai din timp pe oameni? Gen sa fie aceea sageata deja de la 150m, ca sa stiu cum sa ma incadrez. Degeaba imi arata fix la intrare. Cam aici este problema dupa parerea mea.
In alta ordine de idei, cred ca totul se rezolva daca la un sens giratoriu cu 2 intrari B1 folosesti doar pentru a merge la dreapta, B2 pentru a merge inainte sau pentru. stanga/intoarcere. Iar daca ai 3 intrari, B1 -dreapta, B2-inainte, B3- stanga/intoarcere.
De ce de ce?
Pentru că trăim într-o țară cu infrastructura deficitara.
Corect.
Pana atunci improvizam si noi ca sa fie bine.
Daca banda e clar pentru viraj la dreapta, nu ai nevoie sa mergi in alta directie.
Daca esti pe banda aia, treci pe urmatoarea. Sunt destule intersectii cu cate 6 benzi pe un sens, unde doua sunt obligatorii la stanga, doua inainte si doua la stanga. E mai greu daca nu esti din oras, dar astea sunt facute pentru fluidizarea traficului, si au efect foarte bun.