anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Condusul se uita? E periculos sa conduci fara insotitor daca nu ai mai condus de minim 3 ani?

4 răspunsuri:
| Sophieka a răspuns:

Buna

Iti spun eu din proprie experienta, care am reluat soferia dupa 2 ani de pauza completa. Prima zi de sofat in special, si primele saptamani dupa pauza indelungata pe care o ai, sunt destul de crunte. De ce? Pentru ca ti-ai pierdut indemanarea si pilotul automat pe care l-a format creierul tau in decursul timpului cat ai condus.

Eu cand m-am repus la volan dupa cei 2 ani de pauza, am fost ca o incepatoare, la prima zi de condus singura. In 3-4 saptamani de condus zilnic mi-am revenit, si cam dupa 3-4 lungi de zile, mi-am redobandit agilitatea (indemanarea) pe care o aveam inainte de pauza de 2 ani de zile.

Condu incet si preferabil sa incepi dimineata devreme sau seara dupa ora 22, ca sa te re-obisnuiesti.

Drumuri bune!

| BuLaNNNeL a răspuns:

Eu zic că da, nu neapărat legislația (că pe aia o poți repeta singur ) cât partea practica. Benzina e un pic mai specială decât dieselul (mai ales motoarele mici), nu mai ești învățat cu gabaritul mașinii, parcări, puncte de reper etc

| Goddessss a răspuns:

No tu ce crezi?

| Goddessss a răspuns:

Logic ca se uita