Daca e masina tatalui merita daca e prima ta masina si vrei sa o cumperi atunci nu merita
Orienteaza-te catre ceva mai de fata nu o balena veche si ruginita din 2006 diesel
Nu ne-ai zis daca ai luat permis si daca ai facut scoala pe cutie automata sau manuala, conteaza si asta
E foarte bine, o sa ai timp destul sa inveti pe automata care este si mai usor de condus; foarte multi pescari de astia si gagicute cu bolizi care au facut scoala pe cutie automata nu au nici dreptul si nici cunoasterea sa conduca cutie manuala! Deci e un avantaj scoala facuta pe cutie manuala!
Cat despre automata te invit anul viitor cand imi iau alta masina sper noua, sa o conduci, va fi automata
cx-60 astept sa-l vand ca am promis unei rude o suma mare de bani, dar poate la anul voi avea de ceva sport sau in orice caz ceva sa imi placa
Potrivită pentru ce? Pentru faptul că ești începător? Un începător nu știe să conducă orice mașină? Unde scrie că un începător trebuie să aibă o anumită mașină?
Nu-i pasă nimănui ce mașină ai că începător, cine zice că "vai dar trebuie să-ți iei mașina x, că e mică, că dacă o lovești, că nu e scumpă", e cea mai spălată pe creier persoană.
Și eu am fost începător, însă mi-am ales mașina pe care am vrut-o. Dacă as fi fost miliardar, prima mea mașină ar fi fost un RS7.
Deci... tu ia-ti skoda octavia, este mașină de începător, dacă te uiți in cartea mașinii scrie că e destinată începătorilor.
E cam maricica dar sa zicem că merge. E suficient de veche încât să nu te doară inima prea tare daca se întâmplă diverse cu ea.
NU.
Nu lua mașini mai vechi de 5 ani. Nu merită. Există alternative noi.
Smart de exemplu
Esti batut in cap.Nu merita sa-ti explic de ce.
Anonimul151 întreabă:
Stanmariusvasile întreabă: