| alexyy96 a întrebat:

Consum VW Golf 4 1.9 TDI Cutie Autoamta?

Cam asta e intrebarea. cam ce consum aveti voi cu masina asta. pentru ca eu am foarte mare 8-9 extraurban si 15 urban. si mi se pare extrem de mult.

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Scoate-i mufa debitmetrului, pana la schimbare. S-ar putea sa ai consum normal; daca are mai multi km filtrul de aer, arunca o privire, sa nu fie murdar.
Banuiesc ca e motor pomp-duse, la alea am inteles ca 'ies din termen' injectoarele, si de aia sunt multe care consuma in draci, chiar si manuale. Am condus una de 101cp sau ceva de genul, care abia urca o panta, si consuma 8% extraurban, cu toate ca n-am avut cum altfel sa merg, decat potolit.

4 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Consumul ar trebui sa fie undeva pe la 6.5-7, extra urban, sau 7-7.5 daca este 4 motion, in cazul tau, daca masina nu are alte modificari la motor e o diferenta destul de maricica, ar trebui sa verifici motorul undeva ai o problema.

| alexyy96 explică (pentru OldSoul):

Nu e 4 motion. am bagat-o pe tester si zice de debit metru. o sa-l schimb. candva sapramana asta.

| alexyy96 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Am scos-o e mai ok. toate filtrele sunt noi. oricum pana imi iau debitmetru. l-am curatat pe asta. si mere destul de ok acum. dar tot puturoasa e.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru alexyy96):

Scoate-i mufa debitmetrului, pana la schimbare. S-ar putea sa ai consum normal; daca are mai multi km filtrul de aer, arunca o privire, sa nu fie murdar.
Banuiesc ca e motor pomp-duse, la alea am inteles ca 'ies din termen' injectoarele, si de aia sunt multe care consuma in draci, chiar si manuale. Am condus una de 101cp sau ceva de genul, care abia urca o panta, si consuma 8% extraurban, cu toate ca n-am avut cum altfel sa merg, decat potolit.

| ro74florin a răspuns:

Ai o problema la motor, probabil turbina sau injectoarele(daca este diesel)... oricum, mergi in service
Consumul mediu normal este de 5, 5 l