| Goooogle a întrebat:

Consuma mult o masina cu motor de 800 cm? Cam cat consuma, la 100 km? Este vorba despre Daewoo Damas.

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cum o conduci, cat e de veche. in principiu undeva pe la 7% mixt

9 răspunsuri:
| hummmer a răspuns:

Sicriul pe roţi? Prea îngustă, prea înaltă şi cu mini-motor de Tico cu altă cutie, are tracţiune spate.O dată am condus aşa ceva şi mai bine merg cu bicicleta, e mult mai sigur.
Consum mare, 7-8 în oraş şi vreo 5 afară la mers normal.La 100 la oră cred că ia şi 10 litri.
Încărcată e stabilă, goală e mortală, la propriu.

| KodrutZ a răspuns (pentru hummmer):

Ai avantajul ca daca te rastorni cu ea, in doi oameni o pui la loc pe roti. Faza reala, am vazut-o, nu din povestite. Nu mai zic de magica suspensie cu foi...

| ombladon a răspuns (pentru KodrutZ):

Mai bine sa nu se rastoarne...

| hummmer a răspuns (pentru KodrutZ):

O pală de vânt sau o mică curbă luată 'în viteză'e de ajuns.
Mai bine o Dacia Break, scoţi bancheta şi bagi cât poţi. Dacă are şi portbagaj pe cupolă, muţi munţi.

Corect. Eu unul nu am mai vazut un Damas pe sosea de vreo 5 ani cred. Cit o fi unul, 1500 RON? Nici nu merita atit. Mai bine un Trabant.

| hummmer a răspuns (pentru KodrutZ):

Pe tocmai.ro cereau şi700- 1000 de euro, pe alea cu locuri, de parcă s-ar risca 6 persoane toţi odata să meargă cu aşa ceva...

Lol, stii cum e vorba aia... prost nu e ala care cere, ci ala care da. happy

| Goooogle explică:

Chiar asa de rea este?laughing)

| 0rlando a răspuns (pentru Goooogle):

E chiar mult mai rea laughing
Plus o mică mențiune, are motorul sub scaune, stai cu curu' pe el la propriu și nu e tocmai plăcut laughing
Nici nu știam că mai există vreunul pe șosele. Credeam că au ajuns toate în șanțuri deja. Trabanturi mai vezi, dar Damasuri...nu.