Un BMW de 10 ani este o masina uzata, in care bagi bani foarte des, fiindca este o masina scumpa.
Daca intrebi de costuri de intretinere, atunci este clar ca nu ai bani prea multi sa cumperi o asa masina si nici sa o intretii de aceea ti-as recomanda ceva mult mai ieftin, care se poate repara usor si cu bani putini: un Volkswagen Golf, Toyota Corola sau o Mazda3
Cred ca stii si tu ca un bmw e cam scump de intretinut in general. Piesele si manopera mai ales. Daca are si consum maricel, e mai pagubos. Legat de fiabilitate, nu stiu sincer. Poate se gaseste un fanatic de masini mai tarziu sa-ti spuna.
Masina aia s-a facut din 2012 sau sf 2011 pana in 2019. Daca este fiabila? Este superfiabila, asta daca o ai de noua si o conduci si intretii corespunzator.
Masina asta este nu buna, este f buna. Dupa cum observi si tu sa fabricat destul de multi ani.Nu te lau dupa Violeta ea stie de masina cum stie si de facut mincare
Eu de asta am, doar ca a mea este din 2014, de cand am luat-o in afara de un bec nu am reparat la ea nimic, merge struna . Bine am luat-o cand avea 6 mii de mile, adica aproape noua, benzina, filtre si ulei si cam aia e tot.
Este o masina f buna, bine nu se compara cu seria 5 dupa 2013, dar la clasa ei este foarte buna, asa cum am spus.
Acum tu depinde ce nimeresti, avand in vedere ca o sa cumperi una folosita de altcineva, poti sa nimeresti una buna sau una care sa iti manince zilele.
Nu te lua dupa mecanici, dupa mai stiu eu ce de astia "cunoscatori" amatori care se dau loviti ca cunosc la masini, cand ii auzi, masina X se defecteaza nu stiu ce la ea, adica fabricantu a facut masina aia rea din fabrica
O masina este buna, daca a ieisit din fabrica, altfel nu o vindeau aia de nu era buna. Daca este condusa si intretinuta corespunzator, nu se strica mai niciodata.
Cum zic, masina de asta am eu, doarf ca e pe benzina, acolo la tine banui ca e pe motorina, dar numa motorul difera, in rest este exact aceiasi masina.
Surprinzator pe aici prin America, am vazut o astfel de masina diesel chiar acu cateva luni, din 2015 parca, la fel de buna ca si cea pe benzina, motor 2 litri, f bine facuta, nu mai vazusem bmw diesel niciodata, dar asta e singura ce am vazut-o pana acu.
Uleiul ce eu il pun este BMW si il iau mai ieftin ca la un Ford bine cumpar de pe net, nu iau local, ori de la dealer, este scump, comparativ cu ce cumpar eu ma refer.
Piese, am liuat odata la alt bmw tot f30 un termostat, am ajutat pe cineva, 50$ comparativ cu dealeru sau magazine unde depaseste 150$, vorbim despre aceiasi piesa genuine, originala zii cum doresti.
Piesele la masini au preturi ca de la cer la pamint diferenta depinde de unde anume cumperi.
Filtre pun de la K&N is mai de calitate decat cele de la BMW si mult mai ieftine, is ca pret ca cele din magazine ca orice brand.
Dar masina este una foarte reusita, arata si bine, se comporta si bine, sincer am iesit cu ea prin zapada, gheata, nu ramai in drum nu-ti vine sa crezi ce poate trotineta asta de f30 cum ziceti voi
Anonim12t întreabă: